Om oss

Allt om Kungligt – den moderna nyhetskällan om kungligheterna

Bäst på kungliga nyheter

Den kungliga nyhetssajten Allt om Kungligt bevakar dagligen allt det spännande, glamourösa och exklusiva som händer i kungafamiljens och dess utländska motsvarigheters flärdfulla värld.

Alltid aktuella

Våra nyheter är alltid aktuella, seriösa och bygger på det som händer just nu. Här kan du läsa intressanta artiklar skrivna av våra kunniga redaktörer, ta del av de senaste nyheterna och njuta av glitter och glamour från kändisfester och societetskalas. Du får också fördjupande reportage, ingående analyser och exklusiva avslöjanden.

Kontakt

Vi tar gärna emot tips, idéer och feedback från dig som läsare så att vi tillsammans kan skapa Sveriges bästa mötesplats för alla som är intresserade av våra kungligheter.

Du når oss lättast genom att maila redaktionen:
[email protected]

Allt om Kungligt har som policy att alltid vara noga med källhänvisningar – det vill säga att vi tydligt redovisar var informationen kommer ifrån. Om något i våra artiklar inte är korrekt ber vi er vänligen att kontakta oss. Vi rättar normalt till en eventuell oriktig uppgift inom 24 timmar från att den har blivit känt för oss.

Nyhetstips

Redaktionen tar emot nyhetstips till vår mail ovan. Dit kan du också skicka bilder. Du kan också lämna dina tips via telefon: 08-611 90 10 (vardagar 09-18). Vill du skicka sms eller mms kan du göra det dygnet runt på: 0723-24 00 00.


Alla uppgiftslämnare till Allt om Kungligt är skyddade av källskyddet. 
Det innebär att vi enligt lag inte får avslöja vem som har tipsat oss. Vi röjer alltså aldrig din identitet, men kan behöva veta vem du är och få kontaktuppgifter till dig.
Läs mer om källskydd här.

Redaktionsledning

Chefredaktör
Emma Andersson
[email protected]

Utgivare & adress

Allt om Kungligt
Nya Media i Norden AB
Brevia 519
114 79 Stockholm

Telefon: 08-611 90 10

Annonsering & samarbeten

Det finns en mängd olika alternativ för dig som vill nå våra läsare.
Kontakta oss så berättar vi mer:
[email protected]

Bilden på vår fina kungafamilj: Kungahuset.se

wordpress hemsida wordpress hemsida