Om oss

Allt om Kungligt – den moderna nyhetskällan om kungligheterna

De bästa kungliga nyheterna på nätet – alltid det senaste helt gratis!

Den kungliga nyhetssajten Allt om Kungligt bevakar dagligen allt det spännande, glamourösa och exklusiva som händer i kungafamiljens och dess utländska motsvarigheters flärdfulla värld.

Här kan du läsa initierade texter av hovreportrar och kungliga experter, ta del av de senaste nyheterna och njuta av glitter och glamour från kändisfester och societetskalas. Du får också fördjupande reportage, ingående analyser och exklusiva avslöjanden.

Det bästa av allt? Det är alltid gratis att läsa våra nyheter!

Vi tar gärna emot tips, idéer och feedback från dig som läsare så att vi tillsammans kan skapa Sveriges bästa mötesplats för alla som är intresserade av våra kungligheter.

Kontakt

Du når oss lättast genom att maila redaktionen:
[email protected]

Allt om Kungligt har som policy att alltid vara noga med källhänvisningar – det vill säga att vi tydligt redovisar var informationen kommer ifrån. Om något i våra artiklar inte är korrekt ber vi er vänligen att kontakta oss. Vi rättar normalt till en eventuell oriktig uppgift inom 24 timmar från att den har blivit känt för oss.

Nyhetstips 

Redaktionen tar emot nyhetstips till vår mail ovan. Dit kan du också skicka bilder. Du kan också lämna dina tips via telefon: 08-611 90 10 (vardagar 09-18). Vill du skicka sms eller mms kan du göra det dygnet runt på: 0723-24 00 00.


Alla uppgiftslämnare till Allt om Kungligt är skyddade av källskyddet. 
Det innebär att vi enligt lag inte får avslöja vem som har tipsat oss. Vi röjer alltså aldrig din identitet, men kan behöva veta vem du är och få kontaktuppgifter till dig.
Läs mer om källskydd här.

Redaktion

Chefredaktör
Daniel Nyhlén
[email protected]

Redaktionschef
Emma Andersson
[email protected]

Utgivare & adress

Allt om Kungligt
Nya Media i Norden AB
Brevia 519
114 79 Stockholm

Telefon: 08-611 90 10

Annonsering & samarbeten

Det finns en mängd olika alternativ för dig som vill nå våra läsare.
Kontakta oss så berättar vi mer:
[email protected]

Bilden på vår fina kungafamilj: Kungahuset.se

wordpress hemsida wordpress hemsida