Carl Philips rörande kärleksgest till Sofia

Kungafamiljen

Kan det bli gulligare?
Det råder ingen tvekan om hur kär Carl Philip är i sin älskade Sofia.
Nu visar prinsen sina känslor på ett rörande sätt.

[/caption]

Prins Carl Philip, 39, och prinsessan Sofia, 34, är inte bara väldigt fina tillsammans. Det ångar av kärlek mellan dem. Det går inte att ta miste på harmonin och kärleken som råder. Blickar ljuger inte och på nästan varje bild på prinsparet strålar det av kärlek mellan dem.

[/caption]

Det ångar av kärlek mellan dem. Det går inte att ta miste på harmonin och kärleken. Blickar ljuger inte och på nästan varje bild på prinsparet strålar det av kärlek mellan dem.

LÄS MER: Drottning Margrethe redo att abdikera

Och fanns det någon som tvivlade på känslorna mellan prinsen och hans vackra dalkulla så kan de sluta fundera nu. När prinsen var i Tyskland på den stora mässan i Hannover nyligen visade han återigen vem kvinnan närmast hans hjärta är. Prinsen bar ett par manschettknappar med hustruns namn på.

När prins Carl Philip satte sig ner för att skriva i gästboken åkte manschettknapparna fram och bloggaren Sarah Williams, som driver bloggen ”The royals and I”, var först med att uppmärksamma detaljen, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Kungens hemliga intresse avslöjas

På prinsens manschettknappar står det Sofia ingraverat.
– Han tar med sig henne på något sätt även när han är ute och jobbar, säger Expressens rutinerade hovexpert Karin Lennmor, 62.

Prinsen fick de fina manschettknapparna på sin födelsedag förra året och det är uppenbart att han uppskattade gåvan, något som hovets informationschef instämmer i.

LÄS MER: Ewa Frölings chockerande sanning om Örjan Ramberg

– Det är väl jättefint utan att jag känner till de här manschettknapparna explicit. Klädkoden generellt är ju något som även uttrycker saker på ett tyst sätt. Det är fint och kärvänligt, säger Margareta Thorgren, 55, till Expressen.

LÄS MER: Madeleines krigsförklaring mot Sofia – prinsessfejden blossar upp igen
LÄS MER: Prins Daniels privata erkännande skakar om
LÄS MER: Silvia förkrossad över familjetragedin

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen