Máximas vågade modeval – tar ut svängarna

Modekoll

Hon är en av Europas yngsta drottningar.
Och hon tar ut svängarna.
Máxima gör succé med sina vågade kreationer.

[/caption]

Det är 17 år sedan som kung Willem-Alexander, 52, mötte kärleken i den färgstarka och energiska argentinskan Máxima, 48, på ett party under fiestan i spanska Sevilla.

[/caption]

I dag är hon drottning av Nederländerna och definitivt och reslig och färgstark sådan. Ståtliga Máxima som är 178 centimeter lång älskar att ta ut svängarna när det kommer till val av kläder och det är extremt sällan hon bär dova färger som grått och svart.

Drottning Máxima är känd för sina färgsprakande klänningar och sin vågade stil.

Hon är djärv och vågar alltid ta ut svängarna och älskar knasiga broscher och stora kvarnhjul till hattar. Favoritmärket är definitivt belgiska Natan vars design hon regelbundet bär. Máxima älskar också nederländska designers som Jan Taminiau och Mattijs van Bergen.

Máxima, som är gift med kung Willem-Alexander, vågar ta ut svängarna.
LÄS MER: Kungaparets vän omkom i en dramatisk båtolycka

Vad många kanske inte vet är att det nederländska kungahuset är rikast i Europa och därför har hon lyxigt nog också ett gäng ovärderliga tiaror att matcha sina långklänningar med när tillfälle ges.

Här syns kung Willem-Alexander med sin Máxima under Rpyal Ascot i England.

Hon har som ni säkert förstår en gigantisk garderob som får Carrie Bradshaws klädkammare i ”Sex & the city” att framstå som blygsam. Och snart kommer hon också få en walk in closet som heter duga när hon och maken tillsammans med barnen flyttar till 1600-talsslottet Huisten Bosch. Den gigantiska bostaden har en storslagen paradtrappa och två långa flyglar à 110 meter. Så hon kommer garanterat att få plats med alla sina inköp – och mer därtill…

LÄS MER: Bild-Extra: Victorias vackra succé på Polarprisgalan
LÄS MER: Norge i chock: Drottning Sonja svårt sjuk
LÄS MER: Prinsessan Madeleines underbara sommar

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Modekoll