Kate förtjust – de brittiska småkronorna blir scouter

Utländskt

Alltid redo!
Nu blir prins Williams och Kates barn scouter.
En spännande tid väntar!

[/caption]

Att svenske kungen Carl XVI Gustaf är djupt engagerad i den svenska scoutrörelsen är välkänt. Han är hedersordförande för scouterna och är en stor fantast av ett liv ute i det fria.

[/caption]

Även hertiginnan Kate gillar scouterna. Häromdagen var hon med sina och maken Williams barn George, Charlotte och Louis i Gilwell Park strax utanför London för att se hur scouterna tar sig an yngre barn och hur de får in dem i verksamheten.

LÄS MER: I hennes majestäts hemliga tjänst – Prins William var hemlig agent

Den alltid lika chica och moderiktiga hertiginnan var för dagen klädd i praktisk jacka, bordeauxfärgad polotröja i lammull och svarta jeans med tillhörande praktisk kängor.
– Vilken fin koja ni har byggt, det är riktigt trevligt härinne och så är den väl helt vattentät, fråga en engagerad när hon provade barnens bygge.

Hertiginnan hade en kul dag tillsammans med de små scouterna.

Det märktes att Kate njöt av stunden. Hon lekte med barnen och frågade nyfiket vad de gjorde. Kate förklarade också att hon och maken William så småningom planerar att låta alla barnen engagera sig i scouterna precis som hon själv gjorde i sin ungdom.
– Hos scouterna får man lära sig vikten av ledarskap, teamwork och uthållighet. Sådant som skolan inte alltid kan eller har tid att lära ut, sa Kate till det församlade pressuppbådet.

LÄS MER: Kungavännen pekas ut som Carolina Gynnings nya pojkvän

Hertiginnan passade också på att plantera en ek för att hylla Gilwells Parks 100-årsdag.
– Normalt sett så har jag högklackat, men så här går allt mycket bättre, förklarade Kate medan hon tog ett stabilt tag med spaden och skyfflade undan en stor skopa jord.
Medan Kate var djupt engagerad i scoutlivet passade maken William på att del ut medaljer på Buckingham Palace.

LÄS MER: Drottning Silvia förkrossad efter familjetragedin
LÄS MER: Nya supergulliga bilderna på prinsessan Leonore
LÄS MER: Prins Harrys nya liv efter bröllopet

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt