Mette-Marits romantiska afton med Haakon

Utländskt

Sjuka Mette-Marit och hennes Haakon har varit på vuxenmys tillsammans.
Äntligen fick de lite tid för varandra.

[/caption]

Efter en tung sjukdomsperiod verkar norska kronprinsen Haakon, 45, och kronprinsessan Mette-Marit, 45, äntligen kunna njuta av livet – och av varandra – igen.

Nyligen hade de en ensamkväll utan barnen och passade då på att se en revyföreställning i Oslo och när alltsammans var över berättade en exalterad Mette-Marit om den underbara kvällen.

[/caption]

Hon var mycket nöjd.

LÄS MER: 

– Min man tog med mig på date ikväll. Och det kunde inte bli en roligare kväll! Grattis, revygänget! Jag skrattade så mycket att jag fick kramp i magen.

Och det var onekligen välförtjänt. För bara några veckor sedan meddelade norska hovet att Haakon hade förts till Rikshospitalet i Oslo för att operera en tumör i örat. Tack och lov gick ingreppet bra och Haakon var på benen två dagar senare.

Då är det värre för stackars Mette-Marit. I oktober gick hovet ut och berättade att hon lider av en ovanlig kronisk variant av lungfibros. Den otäcka sjukdomen som är obotlig påverkar hälsotillståndet nämnvärt och Mette-Marit kommer därför inte kunna jobba så hårt framöver.

LÄS MER: 

– I ett antal år har jag regelbundet haft hälsoproblem. Kronprinsen och jag väljer att informera om detta nu, delvis för att det i framtiden kommer att finnas behov av att planera perioder utan officiellt program. I samband med behandling och när sjukdomen är mer aktiv, kommer det att bli nödvändigt, skrev Mette-Marit på hovets hemsida.

LÄS MER: 
LÄS MER: 
LÄS MER: 

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt