Nils Thams okända lyxliv med Félice Jankell

Znyheter

Småbarnspappa och mångmiljardär.
Nu avslöjas sanningen om kungavännen Nils Tham som precis blivit pappa till lille sonen Winston.
Kändisdottern Félice Jankell är mamma.

[/caption]

Klädimperiet H&M har givit bra med avkastning och vinster till ägarfamiljen. Huvudägaren Stefan Persson, 72, har en förmögenhet på 115 miljarder och är nestorn i H&M-klanen. Men samtliga i kretsen är förmögna.

[/caption]

Stefan Perssons syster Lottie Tham, 70, har tillgångar på 23 miljarder kronor och hennes son Nils Tham, 34, är god för 2,2 miljarder kronor. Under 2017 drog han in 160 miljoner kronor bara i avkastning på sin förmögenhet.

LÄS MER: Drottningens besked efter krismötet med prins Harry

Nisse Tham och Félice på en kändispremiär i Stockholm.

Nils Tham, eller Nisse som han kallas för i vänretsen, var i många år känd som en av de största stekarna vid Stureplan och han har arrangerat flera minnesvärda och generösa fester. Han syntes också Franska rivieran där han levde ett riktigt jetset-liv och körde Aston Martin i flådiga Saint-Tropez.

Samtidigt har han hyst en vilja om att skapa något eget i sitt liv och inte bara leva på pengarna.

När Nils Tham gifte sig med konstnären Clara Hallencreutz, 34, sparade man inte på krutet. Man flög ner gäster i specialchartrade plan till Marrakech i Marocko där paret arrangerade ett riktigt sagobröllop som taget ur ”Tusen och en natt”.

LÄS MER: Ari Behn hittades död i hemmet av livvakterna

Paret bor på flotta Östermalm och har köpt ett lantställe i Stockholms skärgård för 55 miljoner kronor.
Äktenskapet med Clara höll dock bara i tre år och paret gick skilda vägar i början av 2018. Hon är idag lycklig mamma till en son som hon har med Hollywoodskådisen Fares Fares, 46.

Och Nils Tham har äntligen skapat något eget i sin tillvaro. Han har fått sonen Winston tillsammans med kändisdottern Félice Jankell, 27.

LÄS MER: Kronprinsessan bär Prada – se Victorias nya lyxiga stil 

Nils Tham var tidigare gift med Clara Hallencreutz. Hon är i dag tillsammans med skådespelaren Fares Fares.

Félice Jankell är dotter till programledaren och tv-profilen Annika Jankell, 58, och skådespelaren och regissören Thorsten Flinck, 58.

Nils Tham och Félice Jankell bor i H&M-miljardärens flotta våning på Östermalm och dessutom har han nyligen investerat otroliga 55 miljoner kronor i ett 300 kvadratmeter stort hus i Stockholms skärgård, skriver Expressen.

LÄS MER: Strålande glad prins Daniel på basketbesök

I vårt arkiv hittar vi den här bilden från 2000 på Nisse Tham med sin morbror Stefan Persson, H&M-ägaren, och kusinen Tom.

För Nils Tham har erfarenheten att bli pappa skakat om honom i grunden.
– Nu inser han att vissa saker inte går att köpa för pengar. För honom är det dubbel lycka att göra den erfarenheten och samtidigt få bli far till en älskad son, säger en vän till H&M-arvtagaren.

LÄS MER: Mette-Marits nya liv med tuffa lungsjukdomen
LÄS MER: Spanska kungahuset sörjer sin döda prinsessa
LÄS MER: Prinsessan Sofia vänder blad och ser nya möjligheter

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter