Prins Daniels nya trendiga look

Modekoll

Har Daniel tagit hjälp av en stylist?
Nu visar prinsen på nytt upp att han är en man med stil.
Kolla bara så snyggt han bär upp sina hängslen.

[/caption]

I begynnelsen var Daniel, 45, kanske inte helt modemedveten och hade störtkoll på de senaste trenderna. Många minns ju Ockelbo-sonens slitna jeans och truckerkeps när han från början träffade kronprinsessan Victoria, 41.

[/caption]

Men när Daniel genom bröllopet blev medlem i kungafamiljen hade något enastående hänt. Hans look var plötsigt helt förändrat med både backslick-friyr och nya glasögon av trendig modell.

LÄS MER: 

Sedan dess har Daniel visat var skåpet sk stå när det gäller det klassiska herrmodet. Jeans har han nästan bara privat och istället är det moderiktiga kostymer, gärna dubbelknäppta som gäller. En favorit är det svenska märket Oscar Jacobson som är hovleverantör till prinsen.

När Daniel i förra veckan tog sig till Göteborg i förra veckan med energi- och digitaliseringsministern Anders Ygeman visade han upp en ny trendig modedetalj.

Daniel bar svarta, snygga hängslen till sin slimmade kostym. Modellen var enkel med tryckknapp och alltså inte av den äldre sorten där man knäpper hängslena på byxan med knappar.

LÄS MER: 

Prinsen var på besök i Göteborg för att besöka invigningen av innovationsarenan ”Camp X by Volvo Group” och på plats träffade han bland annat Martin Lundstedt som är vd och koncernchef för Volvokoncernen.

På en av bilderna sträcker prins Daniel ut sig en aning och visar oblygt sina byxhängslen, nästan om om han ville visa omvärlden att han står för att bära hängslen, som tidigare kanske främst varit förknippade med gubbar.

LÄS MER: 
LÄS MER: 
LÄS MER: 

[/caption]



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *



Senaste nyheter

Mer om Modekoll