Prins Harrys drastiska åtgärd mot William

Utländskt

Nu är det öppet krig.
Prins Harry och Meghan har avföljt William och Kate på Instagram.
Situationen vid det engelska hovet blir alltmer ohållbar.

[/caption]

Vilken dag som helst ska Meghan Markle, 37, föda sitt och prins Harrys, 34, första barn. Hela England håller andan i väntan på bebisens ankomst och i det engelska kungahuset borde det råda en spänd men stillsam förväntan.

[/caption]

Men glöm det – det råder numera öppet krig. Prins Harry och prins William, 36, de en gång så tighta bröderna som tragiskt nog blev moderlösa vid unga år, är i luven på varandra och gör det bästa för att helt och hållet slippa mötas.

Har prins William begått det yttersta sveket mot sin Kate?

Öriket surrar av rykten kring varför Harry och William blivit fiender. En teori är att det skett som en följd av att William varit otrogen med Kate Middletons bästa väninnan Rose Hanbury, 35.

En annan teori går ut på att det är som en följd av att Kate och Meghan inte tål varandra och att brödernas relation blivit katastrofal då de har tagit ställning för respektive hustru.

LÄS MER: Prins William otrogen mot Kate med bästa väninnan

Vad som nu stämmer eller ej är svårt att fastslå men det kan mycket väl vara en kombination av de bägge scenariona. Helt klart är i alla fall att det råder en sårig konflikt mellan de bägge prinsparen.

Under Netflix-premiären ”Our Planet” välkomnades prins Charles och sönerna av Sir David Attenborough. Många tyckte stämningen mellan bröderna var spänd.
Nu senast har prins Harry och Meghan avföljt prins William och Kate på Instagram, rapporterar New York Post. Det kan tyckas som en nonsensåtgärd men det finns ingen rimlig förklaring till varför de skulle göra det.

Tvärtom har det ett stort signalvärde i att avfölja William och Kate då de kungliga i Storbritannien i huvudsak kommunicerar via sociala medier numera liksom deras svenska motsvarigheter.

LÄS MER: Bild-Extra: Drottning Elizabeth pampigt firad på 93-årsdagen

Prins William och Kate följer fortfarande Harrys och Meghans Instagramkonto men bli inte förvånade om härvan tilltar.

LÄS MER: Börje Salming berättar om sin svåra dödsångest
LÄS MER: Mette-Marits hälsoläge allt sämre – tvingas ställa in långvariga traditionen
LÄS MER: Madeleines märkliga undanflykt på pappa kungens födelsedag

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt