Prins Nikolais monstersuccé som modell i Asien

Modekoll

Big in Japan.
Modellprinsen Nikolai är på väg att bli Supermodellprinsen.
Den danska kungligheten gör succé i Asien.

[/caption]

Prins Nikolai, 19, går från klarhet till klarhet som modell. Han slog igenom för ett år sedan under London Fashion Week då han gick en visning för Burberry och gjorde sensation. Och inte blev modehysterin mindre ett par veckor senare när han var modell för Dior under modeveckan i Paris.

[/caption]

Och just Dior har ett gott öga till den bildsköne prinsen. Nu är Nikolai frontfigur för Diors kampanj i Hongkong och den danska kungligheten syns överallt. Han har även gått flera visningar i Tokyo där han är hur stor som helst. Hela Japan älskar Nikolai.

LÄS MER: Drottning Silvia fullständigt förkrossad efter tunga familjetragedin

Prinsens mamma grevinnan Alexandra, 54, kommer från just Hongkong så det är inte helt orimligt att anta att hennes modershjärta klappar lite extra fort över Nikolais modellsuccé i miljonstaden.

Grevinnan Alexandra flankerad av sina stiliga söner prins Felix och prins Nikolai.

Prins Nikolai hoppade ju av reservofficersutbildningen och istället satsar han på modellandet just nu. Tanken är att han ska börja studera ekonomi till hösten men frågan är om det rent ekonomiskt inte är smartare av prinsen att vänta lite med studierna på Copenhagen Business School, CBS.

LÄS MER: Drottning Elizabeths vegan-förbud mot Meghan Markles bebis

Han börjar bli riktigt stor i modevärlden och nyligen prydde han omslaget på prestigefyllda magasinet Vogues edition i Ukraina.

LÄS MER: Säpo: Ökad hotbild mot kungen – nu skärps bevakningen
LÄS MER: Elisabeth Tarras-Wahlberg avslöjar hov-hemligheterna
LÄS MER: Prins Daniels privata erkännande skakar om

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Modekoll