Prins Philips frånvaro väcker oro hos britterna

Znyheter

Hur mår prins Philip egentligen?
Nu reagerar flera britter med oro.
Kungligheten uteblev från årets kanske viktigaste uppdrag.

[/caption]

Nyligen firade britterna Hågkomstens dag, Remembrance Day, en mycket viktig dag då man hedrar alla stupade soldater i nationens krig.

[/caption]

För kungafamiljen är uppgiften att vara med vid minnesgudstjänsten och kransnedläggningen efteråt nästintill helig. Prins Harrys, 35, och Meghan Markles, 38, time out fick anpassas efter högtiden.

LÄS MER: Drottning Margrethes härliga glädjebesked

Drottning Elizabeth och prins Philip har varit gifta sedan 1947.

Därför blir oron desto större över att prins Philip, 98, inte medverkade. Som gammal officer i flottan har han alltid vinnlagt sig om att närvara – även efter att han dragit sig tillbaka från offentliga uppdrag i kraft av sin ålder.

Prins Philip bor numera på slottet Windsor och drottningen försöker träffa honom varje vecka. Det har inte framkommit så mycket om hans hälsotillstånd men han var och hälsade på lille Baby-Archie när han var nyfödd i maj i år och dessutom var prinsen gäst på ett bröllop i slutet av maj.

LÄS MER: Dödsfallet som förändrar prinsessan Birgittas jul

Prinsen är ju verkligen till åren kommen och nu oroar sig britterna för att han blivit i sämre skick eftersom han uteblev från kungafamiljens kanske viktigaste åtagande på hela året.

Nu är många britter oroade att prins Philips hälsa vacklar.
Det blev en speciell Remembrance Day i år inte bara för att prins Philip inte var på plats.

LÄS MER: Drottning Elizabeths beslut om Meghans framtid

Många blickar riktades mot prins Andrew, 59, som ju är hårt pressad efter att ha dragits in i en pedofilhärva kring den döde miljardären Jeffrey Epstein.

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter