Så har Sofia förändrat Carl Philip i grunden

Kungafamiljen

Det går inte att dölja.
Prinsessan Sofia har förändrat Carl Philip i grunden.
Nu berättar prinsen själv om vad hans hustru betyder för honom.

[/caption]

När Carl Philip, 39, föddes den 13 maj 1979 var han kronprins av Sverige. En lagändring ett par år senare tillät kvinnlig tronföljd och storasyster Victoria, 41, blev kronprinsessa av Sverige.

[/caption]

Många var emot förändringen medan andra under de kommande åren konstaterade att det kanske var tur vi införde kvinnlig tronföljd då Carl Philip ofta gav ett blygt och osäkert intryck medan Victoria tycktes som född till att inneha vårt lands högsta ämbete.

LÄS MER: En sån prins! Carl Philips fina kärleksbevis för Sofia

Kavata Victoria ryggar inte för något och hennes härliga leende och sprittande glädje i kombination med hennes säkra uppträdande charmar både rojalister och icke-rojalister.

Carl Philip åkte Vasaloppet och sken upp när han fick se sin älskade Sofia med sonen Gabriel.

Men de senaste åren har Carl Philip transformerats. Han är numera en ung och självsäker man som inte har några problem med att framträda offentligt och den stilige prinsen har både charm och glimt i ögat.

Vad är det som har hänt med Carl Philip? Vad är hemligheten? Svaret är enkelt: prinsessan Sofia, 34.

LÄS MER: Victorias vilda cykeläventyr i Halland

Det går inte nog att överskatta den betydelse hon har för sin älskade make. Älvdalens stolthet har genom sin villkorslösa kärlek till Carl Philip fått honom att förändras i grunden.

Sofia har givit prinsen glädje, säkerhet och mognad. Och Carl Philip är klok nog att själv inse vilken positiv inverkan hans vackra hustru har på honom:

Carl Philip har sin Sofia att tacka för mycket. Här syns familjen i naturen med sonen Alexander.
– Sofia har ett enormt stort hjärta. Hon är lugn, klok och har båda fötterna på jorden. Det gör att jag känner mig lugn och trygg tillsammans med henne, säger prinsen till Kungliga Magasinet, rapporterar Extra.

Och det är inte bara tillsammans med sin hustru som Carl Philip är lugn och trygg numera, hela svenska folket kan konstatera att vi har fått en ny prins.

LÄS MER: Kronprins Haakon drabbad av en ny tumör

Kärleken gör underverk, både med fattig och rik, kunglig eller undersåte. Kärlekens nåd är förunderlig och allomfattande.

LÄS MER: Drottning Silvia förkrossad över familjetragedin
LÄS MER: Ewa Frölings chockerande sanning om Örjan Ramberg
LÄS MER: Alexandra Zazzi avslöjar orsaken bakom chockartade skilsmässan

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen