Victorias nya kärleksbild – tio år efter förlovningen

Kungafamiljen

Värme och en innerlig kärlek.
Nu väljer Victoria och Daniel att visa upp en av sina mest intima bilder.
Det på dagen exakt 10 år efter att paret förlovade sig.

[/caption]

Av: Gittan Larsson | Bilder: Kungahuset.se/Linda Broström | Publicerad: 2019-02-24

Det har gått hela tio år sedan kronprinsessan Victoria, 41, och prins Daniel, 45, slog sig ner i den klassiska förlovningssoffan på kungliga slottet i Stockholm och berättade att de skulle gifta sig.

[/caption]

”I dag den 24 februari 2009 har förlovning eklaterats på Kungliga slottet mellan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling. Efter att HM Konungen givit sitt samtycke till att kronprinsessan ingår äktenskap med Daniel Westling har HM Konungen i enlighet med grundlagens bestämmelser inhämtat regeringens samtycke. Vid extra sammanträde i dag har regeringen lämnat sitt samtycke. Beslutet överlämnades till kungen i samband med dagens informationskonselj”, skrev hovet i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Bild-Extra: Tuff kronprinsessa i militärförpackning

10-årsdagen har de naturligtvis firat privat, men de valde också att bjuda svenska folket på en bild av privat karaktär. Både Victoria och Daniel är avslappnat klädda och håller om varandra och ser precis lika nyförälskade ut som de gjorde för tio år sedan.

Victorias nya kärleksbild – tio år efter förlovningen
Den fina romantiska bilden på Victoria och Daniel andas kärlek och harmoni.

”I dag, den 24 februari, är det 10 år sedan förlovningen mellan H.K.H. Kronprinsessan och herr Daniel Westling eklaterades på Kungliga slottet. Kronprinsessan och Prins Daniel är därför glada att dela med sig av detta privata foto som togs förra året”, skrev hovet på Instagram.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria allvarligt sjuk

På bilden bär Victoria en vit blus i linnemix som hon matchar med ett par blåjeans och röda naglar. Håret är uppsatt i en enkel tofs och i öronen syns små gnistrande briljanter. Hon har sparsamt med makeup och ser härligt naturlig ut.

Även prins Daniel bär jeans, men i en gråsvart nyans. Till det har han en skjorta från svenska Acne av modellen Isherwood. Och som vanligt har han sina älskade glasögon från Victorias kusin Oscar Magnuson.

LÄS MER: Här överraskar Victoria i SVT-succén
LÄS MER: Så firade prinsessan Estelle sitt första sportlov
LÄS MER: Ett sånt härligt nyårsfirande för Victoria och Daniel

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen