Carl Philip och Sofia på tjusig galatillställning

Kungafamiljen

De såg så nyförälskade ut.
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia hade svårt att dölja kärleken när de gick på gala.
Det var dags för Sverige-Amerika-stiftelsens 100-årsjubileum.

[/caption]

Det var länge sedan vi såg vårt älskade prinspar tillsammans. Men kan vi äntligen få njuta av nya fina bilder på prins Carl Philip, 39, och prinsessan Sofia, 34.

[/caption]

I veckan firade stiftelsen Sverige-Amerika 100 år med ett flådigt kalas på anrika Grand Hôtel i Stockholm och då var Carl Philip och Sofia på plats i egenskap av kungliga representanter.

Stiftelsen som grundades 1919 har som ambition att förstärka förbindelserna mellan Sverige och USA och från 1950 och fram till sin bortgång 1997 var ingen mindre än prins Bertil hedersordförande.

LÄS MER: Drottning Silvia hölls fången på ett mentalsjukhus

I vanlig ordning lyste det om Carl Philip och Sofia och de skötte det officiella uppdraget galant. Kung Carl Gustaf har tidigare uttryckt deras fina samspel och Allt om kungligt kan förstås bara hålla med.

Kärleken lyste starkt mellan Carl Philip och Sofia. Se bare en sån blick! Här syns prinsparet med Mariana Burenstam Linder, ordförande och Magnus Sjöqvist, förste vice ordförande i Sverige-Amerika stiftelsen.

– Jag tycker det är så fint att se att de har ett sådant gott förhållande. Det är roligt med samarbetet och förtroendet de har, har kungen sagt.

Paret såg också mycket kärvänliga ut och vid ett tillfälle strök prinsen sin hustru på kinden. Så sött!

Men ibland måste de tyvärr jobba på varsitt håll. Familjekära Carl Philip och Sofia har som bekant två småttingar hemma att ta hand om och de vill givetvis inte vara borta från dem samtidigt om inte arbetet verkligen kräver det.

LÄS MER: Carl Philips fina kärleksbevis för Sofia

Under vintern och den tidiga våren har Sofia lagt ner stor tid och möda på sitt älskade Project Playground medan Carl Philip bland annat varit i Tyskland på Hannovermässan.

Vi väntar med spänning när vi får se dem tillsammans härnäst!

LÄS MER: Ewa Frölings chockerande sanning om Örjan Ramberg
LÄS MER: Exklusiva bilder: Madeleines härliga pool-dag med barnen
LÄS MER: Känd författare i fräck attack mot kungen

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen