Carl Philips fina hyllning till pappa kungen

Kungafamiljen

Åh, vilken fin hyllning.
Nyligen fyllde vår älskade kung Carl Gustaf 73 år och då passade prins Carl Philip på att hylla sin pappa i ett känslosamt inlägg på Instagram.

[/caption]

Han publicerade nämligen en nytagen och solig selfie på dem tillsammans och skrev ”Idag firar vi kungen – pappa, svärfar och farfar. Grattis på födelsedagen!”.

[/caption]

Likheten mellan far och son är fortfarande slående. Redan när Carl Philip var liten var det många som konstaterade att han och kungen har samma fina hårlockar, samma smittande leende och samma busiga blick.

Carl Philip hyllade pappa kungen med ett fint inlägg på Instagram.

LÄS MER: Carl Philip om sina heta känslor i köket

Men de är inte bara lika varandra utseendemässigt. De delar också många intressen. Motorsport är ett av dem och Carl Gustaf har genom åren följt med Carl Philip på olika motortävlingar där han hejat och stöttat. De älskar bägge bilar och kungen blev såklart mäkta stolt när sonen ärvde intresset.

Carl Philip och kungen står varandra mycket nära.
Ett annat gemensamt intresse är jakt. De har båda tagit jägarexamen och fungerar logistiken är de alltid med på de kungliga jakterna.

Sedan har vi såklart kärleken för naturen. Kungen är som ni kanske vet ordförande för Världsnaturfonden i Sverige och Carl Philip är utbildad lantmästare.

LÄS MER: Sofias rörande överraskning för Carl Philip

Men det tar inte slut där. Far och son delar också intresset för idrott. De sporter som ligger dem närmast om hjärtat är onekligen segling och skidåkning. Det sistnämnda är något som hela familjen Bernadotte älskar och det går sällan en vinter utan en längre skidsemester.

LÄS MER: Prins Daniels tuffa kamp mot lungsjukdomen
LÄS MER: Kungens hemliga partylägenhet – här kan allt hända!
LÄS MER: Sofias bästa vän hemligt förlovad med älskaren

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen