Därför nobbar drottningen Meghans högtid

Utländskt

Dop med förhinder.
Det verkar vara svårt med planeringen i det engelska kungahuset.
Drottning Elizabeth kommer inte medverka när Baby Archie döps.

[/caption]

Meghan Markles, 37, och prins Harrys, 34, son Archie ska döpas i drottning Elizabeths, 93 privata kapell i Windsor Castle. Men det blir utan drottningen själv.

[/caption]


LÄS MER: Chris och prinsessan Madeleine måste lämna lyxvillan i Miami

Dopet flyttades till lördagen men då visade det sig att drottning Elizabeth inte kunde närvara på grund av kungliga plikter.

Drottning Elizabeth kan inte vara med på prins Archies dop.

Så nu får lille Archie bli döpt utan att gammelfarmor är på plats. Personalen i Buckingham Palace uppges vara upprörda över den minst sagt bristfälliga planeringen från Harrys och Meghans sida, skriver Daily Mail, rapporterar Expressen.
– Det är många som känner att de skulle ha varit mer tillmötesgående, säger en källa från Buckingham Palace skriver Daily Mail.

LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets härliga badsemester på Rivieran

Det har faktiskt hänt tidigare att drottning Elizabeth missat ett av sina barnbarnsbarns dop. När prins Loui, 1, döptes förra året kunde inte den engelska monarken heller närvara. Hon uppges dock vara lite ledsen över att hon tvingas utebli från Archies dop eftersom det är prins Harrys första barn.

Brittiska medier är missnöjda med att dopet blir av ”privat” karaktär och att man endast kommer släppa ett par bilder från tillställningen.

LÄS MER: Prins Carl Philips och Sofias fina sommarhälsning

Britterna menar att som kunglig ingår det att dela med sig av större familjehögtider till undersåtarna då det trots allt är de som finansierar de kungliga via skattsedeln.

LÄS MER: Norska folket rasar mot Märtha Louise shaman-pojkvän
LÄS MER: Norske Marius märklige MC-affär på nätet
LÄS MER: Kronprinsessan Mette-Marits nya fasa

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt