Estelle var en Dancing Queen på ABBA-museet

Kungafamiljen

Mamma Mia vad mysigt!
Estelle blev introducerad till ABBA:s fantastiska musik.
Prinsessan följde med mamma och pappa på museum.

[/caption]

På Djurgården i Stockholm, inte långt från prinsessan Estelles, 7, skola Campus Manilla, ligger ABBA The Museum. Och häromsistens fick muséet ett celebert besök fullt i klass med ABBA-stjärnorna själva.

[/caption]

Prinsessan Estelle tog del av utställningen i sällskap med mamma Victoria, 41, och pappa Daniel, 44. Besöket var privat men kronprinsessfamiljen ställde glatt upp på bild med muséets kreativa chef Ingmarie Halling.
– Den här helgen hade vi kungliga besökare på museet. Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och prinsessan Estelle här med vår kreativa chef Ingmarie Halling, står det intill bilden som publiceras på Instagram, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Prins Daniels privata erkännande skakar om

Abbamuseet är en privatägd permanent utställning om den svenska supergruppen ABBA som sålt över 380 miljoner album världen över. Det var äkta makarna Ewa Wigenheim och Ulf Westman som kom med de ursprungliga planerna till ett museum kring popgruppen som slog igenom med dunder och brak internationellt med segern i Melodifestivalen 1974 i Brighton med ”Waterloo”.

LÄS MER: Klyftan växer mellan Daniel och Victoria

Från början var det en turnerade utställning runt om i världen men sedan 2013 är det en permanent utställning i Stockholm.

LÄS MER: Elisabeth Tarras Wahlberg talar ut om hur hon hanterade ätstörningarna

För Estelle måste det varit spännande att introduceras till musikskatten som ABBA givit oss och vi får hoppas på att Victoria berättade för sin dotter att gruppens superhit ”Dancing Queen” skrevs till mormor Silvias, 75, ära inför bröllopet med morfar kung Carl Gustaf, 72, 1976.

LÄS MER: Victoria förtvivlad efter det grova påhoppet på prins Oscar
LÄS MER: Kronprins Frederiks hovskandal: chefen tvingas avgå
LÄS MER: Prins Harrys ödesdigra felsägning inför dagisbarnen avslöjade sanningen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen