Hemligheten bakom den kungliga mascaran

Modekoll

När kungligheter visar upp sig är de allt som oftast perfekt och oklanderligt klädda från topp till tå och varje detalj är noggrant genomtänkt.
Men det handlar inte bara om vad de har på sig.
Hår och makeup är minst lika viktigt och vad vore en kunglig outfit utan exempelvis ett par docklika ögonfransar?

[/caption]

Snygga ögonfransar gör alltid succé. Men det är inte det lättaste att få till och var och varannan kvinna har nog suckat i jakten på den perfekta mascaran som håller hela dagen, inte smular och ger maxad volym och längd. Nu har det avslöjats vad de brittiska hertiginnorna Meghan Markle och Kate Middleton använder för mascaror.

[/caption]

Meghan är nämligen mäkta förtjust i Lash Sensational Luscious Mascara från budgetmärket Maybelline.

Nu avslöjas Meghan Markles hemliga mascara-knep.

Den aktuella mascaran har en bågformad borste som förlänger fransarna och mascaran innehåller skonsamma oljor som också gör fransarna mjuka.
– Meghan introducerade mig för den. Nu har jag alltid med mig den i mitt arbetskit, har Meghans makeupartist Lydia Sellers berättat.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines underbara drömsommar

Men den dög inte då hon gifte sig med prins Harry. Då var det istället lyxmascaran Diorshow Iconic Mascara från Christian Dior som sägs separera fransarna som en solfjäder. Den ska även ha en extremt böjande effekt vilket är praktiskt om man inte har en ögonfransböjare att tillgå.

En sommarfin Kate under Royal Ascot den 18 juni 2019.
Kate Middleton har däremot fastnat för Hypnôse mascara från Lancôme. Den är känd för att ge fransarna massvis av volym och man kan också applicera flera lager utan att den klumpar sig. Den krämiga formulan gör den också lättarbetad. Men smakar det så kostar det. Vill du ha likadana fransar som Kate får du betala 315 kronor.

LÄS MER: Kungaparets vän omkom i dramatisk båtolycka
LÄS MER: Chock i Norge: Drottning Sonja svårt sjuk
LÄS MER: Bild-Extra: Estelles och Oscars härliga nationaldag

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Modekoll