Kronprinsessan Victorias magiska födelsedag

Kungafamiljen

Vilken underbar och glädjefylld dag!
Kronprinsessan Victoria hyllades av undersåtarna på födelsedagen.
Hela Öland hade slutit upp vid Sollidens slott.

[/caption]

Det är svårt att tro men kronprinsessan Victoria, 45, börjar närma sig 50 år med stormsteg. Den vackra kungligheten fyller 45 år och hyllades i sedvanlig ordning på Öland.

[/caption]

Traditionsenligt ledde kung Carl Gustaf. 76, allsången och hurraropen för sin dugliga dotter. Massor av ölänningar och turister hade sökt sig till det vackra sommarslottet för att få en skymt av vår blivande statschef på hennes stora dag.

Vilken härlig dag! Kronprinsessan Victoria njöt på sin födelsedag.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines ljuvliga födelsedagsfirande

Äntligen var allting sig likt igen, vi har lidit svårt under två pandemisomrar och det är ingen hemlighet att kungafamiljen har haft det extra tungt de senaste åren.

Flera vänner och bekanta till kungaparet har gått bort och dessutom har de knappt kunnat träffa sin älskade dotter, prinsessan Madeleine, 40, som i perioder har tvingats leva helt isolerad i hemmet i Pinecrest utanför Miami.

Kungen var på ett strålande humör och prins Daniel, 48, och lille prins Oscar, 6, var stiligt klädda i matchande och somriga khakifärgade kavajer.

Födelsedagsbarnet själv bar en skir sommarklänning med ett vackert blomstertryck.

Kung Carl Gustaf fick feeling och tog av sig kavajen.
LÄS MER: Så mycket kostar drottning Silvias nya lyxväska

Efter den traditionsenliga uppvaktningen vid Solliden väntade en nyhet för i år. Det blev en festlig kortege där kronprinsessan Victoria, prins Daniel och barnen färdades med häst och vagn från Sollidens slott till Borgholms slottsruin, man tog en rejäl sväng förbi själva Borgholmen och jublande folkmassor hälsade de kungliga.

I slottsruinen väntade årets Victoriastipendiat, alpinskidåkaren Ebba Årsjö, 21. Tomas Ledin, 70, Tove Styrke, 29, Victor Leksell, 25, och Jonathan Johansson, 41. Firandet sändes sedermera i SVT.

Allt om Kungligt ber att få gratulera kronprinsessan Victoria på födelsedagen!

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen