Meghan Markle tillbaka efter graviditeten

Utländskt

Hon är tillbaka och det med besked.
Det strålade mer än vanligt om Meghan Markle när hon gjorde comeback.
Hertiginnan var med och firade drottning Elizabeths officiella födelsedag.

[/caption]

Det engelska kungahuset har många udda traditioner, en del mer mystiska än andra. Men några av traditionerna är härliga – en sådan är det faktum att drottning Elizabeth, 93, har två födelsedagar. En den 21 april, då hon är född, och en officiell födelsedag i början juni.

[/caption]

Att fira dubbla kungliga födelsedagar är en tradition med gamla anor. Det började redan under kung Georges II:s tid (han var kung från 1727 till 1760).

Kungens födelsedag var då en viktig högtidsdag och allmänheten förväntades fira. Eftersom Storbritannien i likhet med Sverige har ett ganska bistert vinterväder har man bestämt att regentens officiella firande ska hållas i juni då temperaturerna är mildare.

Meghan Markle strålade vackert i vagnen intill prins Harry.

Och nyförlösta Megan Markle, 37, kunde inte valt en bättre dag för en comeback i rampljuset. Trooping the Colour, som festligheterna kallas under drottningens officiella födelsedag, är en dag med maximal pompa och ståt.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias oväntade succé på nationaldagen

Senast vi såg hertiginnan var ett par dagar efter förlossningen då hon och maken prins Harry, 34, visade upp lille nyfödde baby Archie MountbattenWindsor. Nu var det dags för amerikanskan att visa upp sig igen och hon gjorde det med stil.

Amerikanskan var vackert skrudad i mörkblått och en matchande vacker huvudbonad. Meghan delade vagn med sin man, prins Harry och Camilla Parker Bowles, 71, och svägerskan Kate Middleton, 37.

Under ceremonin deltog 1 400 soldater, 200 hästar och 400 musiker, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Bild-Extra: Estelles och Oscars härliga nationaldag

Meghan strålade och vinkade till de jublande engelsmännen som samlats i tusentals längs med Pall Mall för att se kortegen med de kungliga.

LÄS MER: Så njuter Lotta Engberg av sin tillvaro som singel
LÄS MER: Prinsessan Madeleines fantastiska drömsommar
LÄS MER: Blondinbellas fest med prins Charles

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt