Meghans och Kates hemliga uppgörelse för att lura media

Utländskt

Svägerskornas hemliga plan.
Så ska Kate och Meghan lura media.
De bägge har fått nog av alla skriverier.

[/caption]

Meghan Markle , 37, och Kate Middleton, 36, uppges ha bråkat efter att amerikanskan behandlat tjänstefolket respektlöst och fått en tillsägelse av sin svägerska. När även prins Harry, 37, och prins William, 36, blev inblandade eskalerade bråket och de bägge brödernas relation uppges inte längre vara alls bra.

[/caption]

Men uppgifterna är motstridiga. Tidigare har det sagts att Kate och Meghan går bra ihop och de bägge syntes tillsammans på Wimbledon-tennisen i somras.

LÄS MER: Drottning Elizabeths vegan-förbud mot Meghans bebis

Skriverierna har dock ökat och den engelska pressen älskar att spekulera kring relationen. Men nu har Meghan och Kate fått nog. De ska ha ingått en hemlig uppgörelse för hur de ska agera mot varandra offentligt.
– Båda insåg att ingen av dem är intresserad av att omgärdas av rubriker om bråk, säger kungaexperten Katie Nicholl till Glamour, rapporterar Expressen.

Katie Nicholl hävdar att den så kallade fejden är överdriven.
– Tanken på att det skulle varit ett bråk mellan de två hertiginnorna har skapat smaskiga rubriker, men jag tror inte på det, säger Katie Nicholl till Glamour och fortsätter:
– Jag har aldrig hört från någon av mina källor att osämja eller bråk skulle ägt rum.

LÄS MER: Meghan Markle kopierar prinsessan Madeleines ovanliga baby-taktik

De bägge uppges dock inte vara privata vänner, de klickar helt enkelt inte men ska inte ha något direkt emot varandra.
– Rätt snabbt insåg dom att dom är två vuxna kvinnor – rätt olika kvinnor – och det enda dom egentligen har gemensamt är att dom är gifta med prinsar, säger Katie Nicholl till Glamour.

LÄS MER: Madeleines krigsförklaring mot Sofia

Kate och Meghan har kramat varandra i offentliga sammanhang och det ska vara en del av en hemlig överenskommelse mellan dem för att brittiska media ska lugna ner sig i sina spekulationer om fiendskap.
– Jag tror att Meghan och Kate har enats om att komma överens, att anstränga sig, att vara trevliga och varma mot varandra i publika sammanhang, säger Katie Nicholl.

LÄS MER: Drottning Margrethe i färd med att abdikera
LÄS MER: Prins Daniels skilsmässo-oro för mamma Ewa
LÄS MER: Drottning Silvia förkrossad efter tunga familjetragedin

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt