Prins Carl Philips nya uppdrag väcker fråga om Sofia

Znyheter

Carl Philip och Sofia har haft en underbar sommar med sina barn.
Vi har genom en rad bilder fått följa dem under deras privata resor runt om i Sverige.
Nu är prinsen tillbaka på jobbet – men var är hans vackra prinsessa?

[/caption]

Sommarsemestern verkar vara över för prins Carl Philip, 41. Redan nu kliver han in och inviger en utställning. Frågan är dock varför inte prinsessan Sofia, 35, är med?

[/caption]

Det har varit en annorlunda men trivsam sommar för prinsparet som vi alla fått ta del av. Paret har på ett öppet och fint sätt avslöjat flera av sina smultronställen och visat att kungliga medlemmar kan vara generösa med sina privata resor.

Prins Alexander, 4, fick bland annat uppleva en picknick i Nynäs naturreservat och på en utsiktsplats som är hans dopgåva.

LÄS MER: Enastående bröllopskavalkad i engelska kungahuset

Prins Carl Philip och hans Sofia har bjudit på en fin inblick i deras semesterliv under sommaren.

Det var när den gullige prinsens döptes den 9 september 2016 som gåvan överlämnades av Södermanlands län. Två år senare, den 23 augusti 2018, var den lilla prinsen med och klippte bandet.

Carl Philip och Sofia har genom sina resor tagit ett steg framåt som svenska kungligheter. Den öppenhet vi upplevt är något som kanske kan inspirera kronprinsessan Victoria, 43, och hennes familj som är betydligt mer hemlighetsfulla med sina privata resor? För att inte tala om prinsessan Madeleine, 38, som allt mer lever i total osynlighet.

LÄS MER: Prins Harrys barndomsvän dissar Meghan helt öppet

Genom sina unika bilder från sin ljuvliga semester tar prinsparet ett stort steg framåt som kungligheter.
Sofia och Carl Philip har riktigt strålat på sina resor och rojalisterna har jublat när de fått följa med paret genom generösa bilder under deras spännande cykeltur i Trosa.

Det kommer kanske bli flera små utflykter under augusti men redan nu kliver den plikttrogne Carl Philip in i arbete.

Det handlar om naturfotoutställningen ”Kungliga Nationalstadsparken 25 år”. Prinsen är den enda medlemmen i kungafamiljen som deltar på invigningen och har alltså inte sin fru vid sin sida.

LÄS MER: Prinsessan Dianans stora önskan kan äntligen bli sann

Prins Carl Philip har nu redan börjat arbeta, men den här gången utan Sofia vid sin sida.

Detta har väckt en hel del frågetecken. Svensk Damtidning har varit i kontakt med hovets slipade informationschef, Margaretha Thorgren, angående detta.

– Prinsen har fått förfrågan att inviga utställningen. Det är också inom prinsens foto- och konstintresse, berättar hon och säger vidare att frågan endast riktades till prinsen.

LÄS MER: Mystiska beskedet om kronprinsessan Victoria

Kanske kommer även kronprinsessan Victoria och hennes familj bli mer öppna med sina privata resor och gå i prinsparets populära fotspår?

Men detta är i dagsläget det enda uppdrag som finns i kungahusets kalender under hela augusti. Ja, aldrig någonsin har en augustimånad varit så tunn av uppdrag för den kungliga familjen.

Anledningen är så klart coronapandemin. Givetvis kommer de digitala mötena komma igång men än så länge verkar hovet avvakta.

LÄS MER: Prinsessan Madeleine i chock – väninnan tog sitt eget liv
LÄS MER: Ex-kungen Juan Carlos flyr Spanien efter skandal
LÄS MER: Daniels stöd till Sofia – så fint hjälpte prinsen till

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter