Prins Harry och Meghan gör som svenska prinsparet

Utländskt

Fantastiska nyheter för alla som älskar Harry och Meghan.
Nu har de brittiska kungligheterna skaffat eget Instagram-konto.
Fick de kanske idén från Carl Philip och Sofia som för en tid sedan lanserade sitt?

[/caption]

Hertigparet av Sussex, Harry, 34, och Meghan, 37, är inte bara med barn, nu har de också blivit med Instagram. Knappt hann de skapa kontot sussexroyal förrän fans världen över började följa de

[/caption]

Till en början ökade följarantalet med flera tusen per sekund och i skrivande stund har de drygt 1,3 miljoner följare. På bilderna kan man bland annat se när Harry tar hand om en sjuk elefant i Afrika och när Meghan hälsar på flaggviftande barn.

LÄS MER: Hetaste babynamnen för prins Harry och Meghan just nu

När Meghan förlovade sig med Harry blev hon som bekant tvingad att stänga ner sitt konto där hon hade över två miljoner följare. Men nu är det fritt fram att publicera bilder igen, även om de är betydligt mer hovsamma än tidigare.

Prins Harry och president Barack Obama ställer upp på en selfie.

Att kungligheter skaffar Instagram blir allt vanligare. Svenska hovet har ett officiellt Instagram-konto medan prins Carl Philip, 39, och prinsessan Sofia, 34, samt prinsessan Madeleine, 36, har privata konton. Just Madeleine är väldigt frikostig med att dela med sig privata bilder från hennes behagliga liv i Miami med barnen Leonore, 5, Nicolas, 3, och Adrienne, 1.

LÄS MER: Drottning Elizabeths vegan-förbud för Meghans baby

Något som garanterat skulle uppskattas av svenska folket vore givetvis om kung Carl Gustaf, 72, och drottning Silvia, 75, samt kronprinsessan Victoria , 41, och prins Daniel, 45, skulle gå i de övriga familjemedlemmarnas fotspår. Men kanske kommer det bli så.

– Det finns tankegångar kring att skapa ytterligare Instagramkonton, vilket vi ser som positivt eftersom det stärker bilden av kungafamiljen, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt.

Andra kungligheter som hakat på den digitala trenden är norska kronprinsessan Mette-Marit, grekiska prinsessan Marie-Chantal och brittiska prinsessan Eugenie.

LÄS MER: Drottning Margrethe redo att abdikera
LÄS MER: Säpo: Ökad hotbild mot kungen – nu skärps bevakningen
LÄS MER: Silvia fullständigt förkrossad efter familjetragedin

[/caption]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt