Prinsessan Estelles annorlunda sommar med familjen

Kungafamiljen

Prinsessan Estelle har just inlett sitt första riktiga sommarlov.
Nu väntar en efterlängtad sommar på Solliden.
Men det var nog inte så här hon hade tänkt det.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT, Kungahuset.se | Publicerad: 2020-06-22

Estelle är en ovanligt klok åttaåring. Men när det kommer till sommar vill hon mest bara leka och gosa med släkten. Nu blir det tyvärr att tänka om.

[/caption]

Som ettagluttare är det något alldeles speciellt när skolavslutningen är över. Känslan när man springer ut genom skoldörren och tio långa veckor av ledighet ligger framför en är alldeles, alldeles underbar.

LÄS MER: Victoria och Daniels härliga midsommar med familjen

Prinsessan Estelles sommar blir lite annorlunda i år. Här ser vi kronprinsessfamiljen på en fin familjebild utanför Stockholms slott.

Vissa saker kommer att vara som vanligt men kramarna får dessvärre utebli. Nu kom visserligen glädjebeskedet lagom till midsommar att hon äntligen skulle få träffa mormor Silvia, 76, och morfar Carl Gustaf, 74. Men det är fortfarande tvåmeters regeln som gäller.

LÄS MER: Kungakusinen flyttar hem till drottning Silvia

Prinsessan Estelle kommer inte få träffa sina kusiner Adrienne, Nicolas och Adrienne på Solliden då de befinner sig i Florida och inte kan åka till Sverige under sommaren.
Kusinerna Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2, sitter fast på andra sidan Atlanten så det blir ingen lek med dem på Solliden. Även hennes älskade häst Victor saknas då han är på grönbete.

Men det blir nog ändå mycket bad och glass och säkert en hel del bus med lillebror Oscar, 4. Sedan lär nog farmor Ewa, 75, och farfar Olle, 75, komma ner på besök.

LÄS MER: Madeleines kärleksfulla hyllning till lillprinsen Nicolas
LÄS MER: Kronprinsessan Mary tillbaka efter isoleringen
LÄS MER: Prinsessan Sofias fina hyllning till sjukvården

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen