Madeleines härliga pool-dag med barnen

Kungafamiljen

Här njuter prinsessan och barnen i solen.
Madeleine och familjen har en härlig stund tillsammans.
Exklusiva bilder ger en unik inblick i hur prinsessans liv ser ut.

[/caption]

Prinsessan Madeleine, 36, ska snart hem till Sverige för att arbeta med lanseringen av sin viktiga barnbok ”Stella och hemligheten”. Den 4 juni kommer hon till Sverige och två dagar senare är det nationaldagsfirande på Skansen där Madeleine brukar närvara när hon har möjlighet.

[/caption]

Det blir härligt att få se prinsessan på svensk mark igen. Madeleine och barnen trivs utmärkt i Florida men samtidigt är prinsessan väldigt familjekär, hon har själv berättat att hon är väldigt glad att hon kan hålla kontakt med familjen i Sverige med hjälp av moderna kommunikationshjälpmedel som Skype och Facetime.

Prinsessan Madeleine älskar att tillbringa dagarna med familjen på det exklusiva hotellet Faena i Miami.

Flytten till Florida var nödvändig som en följd av Chris O’Neills, 44, verksamhet som internationell affärsman med inriktning på finansmarknaden. För Madeleine innebar flytten ett stort steg att återigen lämna Europa men samtidigt har ju prinsessan bott länge i New York och hon trivs utmärkt i USA.

LÄS MER: Modellprinsen avslöjar sin privata kvällsrutin

Dessutom har ju Florida fördelar med tanke på det härliga vädret som råder i ”solskensstaten”. Madeleine ser till att ta vara på vädret och passar samtidigt på att se till att aktivera barnen så att de inte bara blir sittande med telefoner och Ipads.

Madeleine stormtrivs i Miami och när vi ser den här bilden förstår vi varför. Så skönt i solen!
I likhet med de övriga medlemmarna i kungafamiljen uppskattar Madeleine friluftsliv så för henne är det viktigt att barnen uppmuntras till att trivas utomhus.

Hela Madeleines familj besökte härliga Faena Hotel på Collins Avenue i Miami. Faena Hotel har ett underbart poolområde och dessutom en generös strand där vågorna från Atlanten rullar in och erbjuder svalka.

LÄS MER: Kristin Kaspersen talar ut om alla män efter ”Let’s Dance”

Lilla prinsessan Adrienne, 1, passade på att sova lite i strollern som Madeleine varsamt nog hade placerat i skuggan. För prinsessan Leonore, 5, och prins Nicolas, 3, erbjöd den generösa poolen både härlig svalka och möjligheter till rolig lek med plask.

Är det mamma Silvia i telefonen? Madeleine tar ett samtal och i barnvagnen ligger lilla Adrienne och sussar.

Madeleines och Chris nära vänner Natalie, 36, och Dag Werner, 39, var på besök i Miami och ”Farbror Dag”, som barnen kallar honom, busade med lill-prinsen och lill-prinsessan i poolen. Dag Werner är både skojfrisk och barnkär och Madeleines barn avgudar honom.

Prins Nicolas blir allt mer lik sin pappa Chris.

Det var en riktigt härlig familjedag i den flödande solen och för Madeleine måste det vara en fröjd att få njuta med barnen under de roliga utomhusaktiviteterna.

LÄS MER: Bild-Extra: Madeleines shoppingtur med svenska miljonärsparet

Snart är sommaren här och vi får hoppas att prinsessfamiljen får en härlig tid på öländska Solliden dit man brukar åka ner efter midsommar.

LÄS MER: Drottning Silvia förkrossad efter familjetragedin
LÄS MER: Skrällen: Blondinbella är kär i en gift privatjets-miljonär

LÄS MER: Engelska hovet vill deportera prins Harry och Meghan till Afrika

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen