Prinsessan Sofias nya glädjebesked med Carl Philip

Kungafamiljen

Det är inte ofta, men man blir alltid lika glad.
När prinsessan Sofia och prins Carl Philip visar upp sig är det alltid i trevliga sammanhang.
Nu har prinsparet slagit till igen.

[/caption]

Prinsessan Sofia, 39, har varit formidabel som kunglighet. Ingen hade räknat med att det skulle gå så bra för Dalkullan i de fina salongerna.

Sofia har slagit världen med häpnad. Hennes agerande under coronapandemin då hon ryckte in och arbetade frivilligt i vården blev en oanad PR-succé.

[/caption]

LÄS MER: Prins Daniels festkväll på krogen – här syns han utan Victoria

Hon är hur säker som helst. Prinsessan Sofia har inga problem med att tala inför publik. Bild: Jessica Gow/TT

Hon uppmärksammades i media över hela världen och självaste WHO-chefen uttryckte sin beundran för den vackra kungligheten.

På senare tid har prinsessan dragit sig tillbaka lite grand. Hon har trots allt tre barn att ta hand om och hon och hon ser alltid till att prioritera familjen och sin make, prins Carl Philip, 44.

LÄS MER: Madeleines obehagliga upptäckt efter hemliga dejten utan maken

Prinsessan Sofia går väldigt bra ihop med hela den övriga kungafamiljen. Drottning Silvia älskar sin svärdotter. Bild: Claudio Bresciani/TT
Samtidigt ska man vara varse att bara för det inte står i den kungliga officiella kalendern så innebär det inte att prinsessan är helt ledig. Mycket arbete sker i det fördolda.

– Det vi lägger ut i kalendern är inte allt som Sofia gör utan hon jobbar hela tiden med sin stiftelse och andra projekt i kombination med att hon tar hand om sina små barn. Men det är inget som läggs ut i den officiella kalendern utan det är ett pågående arbete, har hovets informationschef Margareta Thorgren, 60, berättat för Svensk Damtidning.

Prinsessan och hennes make strävar efter att ge sina barn en så normal uppväxt som möjligt och då ingår det att man som förälder är närvarande och finns där.

– Jag tror de lever mest bekymmersfritt av alla i kungafamiljen. De har en kärnfamilj i det fantastiska huset ute på Djurgården och gör lite representation och så vidare, har Svensk Damtidnings chefredaktör Johan T Lindwall, 52, konstaterat när han var med i Sveriges Radios ”Monarkerna” i P1.

LÄS MER: Chris O’Neills beteende mot Madeleine avslöjat i utlandet

Det går inte att ta miste på kärleken mellan prinsessan och prinsen. Det strålar om dem. Bild: Claudio Bresciani/TT

Han förklarade vidare:

– De behöver inte vara i stormens öga som kungen och drottningen och kronprinsessan. Om du frågar mig så är de lyckligast i kungafamiljen, absolut.

Prinsessparet är extra engagerade i sin stiftelse för en tryggare tillvaro på nätet – hon har erfarenhet av mobbning i den digitala världen.

– I veckan var både Sofia och Carl Philip på plats i Göteborg för att fortsätta sitt outtröttliga arbete med sin älskade stiftelse, skriver Svensk Damtidning.

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen