Skarpa varningen till kung Charles efter Harrys utspel

Utländskt

Det kan bli värre.
Nu varnas kung Charles för sin son.
Det brittiska hovet fruktar att prins Harry ska komma med nya avslöjanden om kungafamiljen.

[/caption]

Av: Jennifer Erixon | Bilder: AP/TT | Publicerad: 2024-05-31

Kung Charles, 75, har haft sin beskärda del av familjeproblem – det är hans yngste son prins Harry, 39, som ställer till det och han gör det rejält, saker och ting riskerar dock att bli än värre.

[/caption]

Prins Harrys memoarer ”Spare” (”Den andre” på svenska) slog ner som en bomb i den brittiska kungafamiljen.

LÄS MER: Madeleine och Chris bryter upp – slottskälla avslöjar separationen

Nu varnar en brittisk kungaexpert för att prins Harry och Meghan Markle kan komma med nya avslöjanden och attacker mot den brittiska kungafamiljen. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

Den rödlätte prinsen gav sig på alla medlemmar – ingen skonades.

Han anklagade bland annat sin storebror, prins William, 41, för att ha slagit ner honom i köket till Kensington Palace efter ett bråk.

Dessutom påstod Harry att drottning Camilla, 76, läckt uppgifter om honom till pressen så att tabloiderna skulle lämna henne i fred.

LÄS MER: Sofia och Carl Philips härliga familjelycka: ”Det blir en flicka!”

Kung Charles har tagit mycket illa vid sig av prins Harrys alla infama påhopp. Faran är dock inte över. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT
Kung Charles blev vansinnig på att hans son hängde ut Camilla som av många uppfattas som den klokaste och mest resonabla medlemmen i det brittiska kungahuset.

Prinsen valde även att avslöja hur han blev av med sin oskuld och att han tagit droger, bland annat kokain och psykedeliska svampar.

Droganvändandet riskerar att prins Harry får problem med sitt visum i USA. Donald Trump, 77, har hotat med att kasta ut kungligheten om han återigen blir president.

LÄS MER: Chris O’Neills okända affär chockar – hemliga träffar på Östermalm

Prins Harry riskerar att bli utslängd ur USA om Donald Trump blir president. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

Boken kan dock komma att följas av fler snaskigheter från Harrys sida. En kungaexpert varnar nu för att Harry och Meghan Markle mycket väl kan komma att berätta mer.

Förutom boken har skandalparet medverkat i en Netflix-dokumentär och ingen glömmer den famösa ”intervjun” hos Oprah Winfrey, 70, där medlemmar av kungafamiljen anklagades för att vara rasister.

– Det är inte förvånande att kung Charles och prins William inte längre litar på Harry och Meghan, säger han till kungaexperten Richard Fitzwilliams, 74, till Mirror, rapporterar Expressen.

LÄS MER: Hovkvinna tvingades sluta på dagen — nu avslöjar hon allt om Victoria

Kung Charles är innerligt trött på sin rödlätte son. Monarken vill bara göra sitt jobb. Bild: Chris Jackson/AP/TT

Kungaexperten tror att Harry och Meghan har vett att ligga lågt så länge kung Charles och prinsessan Kate, 42, plågas av sina cancersjukdomar.

Det finns dock material för förnyade attacker längre fram.

– Vad innehöll till exempel de cirka 400 sidorna som Harry hävdade att han tog bort från ”Spare”? Kanske skriver han en memoarbok om sina tidigare år? Kanske skriver Meghan sin historia?, säger Richard Fitzwilliams.

LÄS MER: Prins Daniel lämnade Victoria på festen – hovets märkliga förklaring

Meghan Markle beskrivs som ”farlig” och ”irrationell”. Hon anklagas för att ha förvridit huvudet på sin make. Bild: Sunday Alamba/AP/TT

Nästa år går skandalparets kontrakt med Netflix ut och kungaexperten tror att en förlängning vore bra – prinsparet riskerar att hamna i ekonomiska bekymmer om avtalet sägs upp.

– Eftersom deras avslöjanden om det kungliga livet har genererat stora summor pengar bör kungafamiljen hoppas att paret stannar hos Netflix, säger Richard Fitzwilliams.

LÄS MER: Nytt larm: Victoria i krismöte med prins Daniel på slottet
LÄS MER: Avslöjat: Mörkläggningen kring Mette-Marts son Marius
LÄS MER: Madeleines hemliga avtal: Så lite får Chris vid en separation

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Utländskt