Sofias festliga 90-talskalas med vännerna

Kungafamiljen

Wow, vilket gung prinsessan!
Sofia och hennes systrar besökte 90-talsfestivalen.
Och det svängde rejält på höfterna hos den vackra kungligheten.

[/caption]

Prinsessan Sofia, 34, är född 1984 så när 90-talet inleddes var hon sex år gammal – ganska precis den ålder då barn börjar intressera sig för musik. Så det var nog ingen slump att Sofia och hennes systrar besökte endagsfestivalen ”Vi som älskar 90-talet” på Zinkensdamms IP på Söder i Stockholm.

[/caption]

Så det var nog ingen slump att Sofia och hennes systrar besökte endagsfestivalen ”Vi som älskar 90-talet” på Zinkensdamms IP på Söder i Stockholm.

LÄS MER: Madeleines och Chris nya drömboende i USA

Prinsessan stod på en VIP-hylla med sina systrar och nära vännen William Värnild, 33.  Prinsessan gick all in och var kittad 90-talsenligt i linne och keps.

Prinsessan Sofia stod i VIP-området med sina vänner.

Hon röde sig även nere i publikhavet bland ”vanliga dödliga” och då bytte prinsessan keps till en tuff modell i kamouflage.

Sofia visade också upp sin mage för första gången sedan graviditeten och det syntes tydligt att prinsessan fått tillbaka sin kurviga figur.

LÄS MER: Silvias otäcka stalker dömd i hovrätten

Dalkullan svängde skönt loss till musiken och tillsammans med bästisen William gick hon bananas när Markoolio, 44, äntrade scenen.

Sofia visade magen på sant 90-tals-manér. 
Victoria Silvstedt, 44, gjorde ett bejublat framträdande och en annan favorit för prinsessan verkade hiphop-stjärnan D-Flex, 52, vara.

Daivd ”D-Flex” Seisay är numera framgångsrik personlig tränare och han har gymmet Hart 54 i centrala Stockholm – faktiskt i de lokaler där prins Daniel, 45, en gång i tiden träffade sin mentor Bernt Magnusson, 78, då prinsens hade sitt gym Master Training.

Sofia fick verkligen vara sig själv just den här stunden.

LÄS MER:  Tunga bakslaget för prins Carl Philip

Sofia och hennes entourage drack champagne men den hälsosamma prinsessan såg även till att varva med vatten. Hon sköter sig alltid exemplariskt vår prinsessa som gjort sådan succé sedan hon blev kunglig.

LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets solsemester på Rivieran
LÄS MER: Prins Charles – med rätt att hälsa på agent 007
LÄS MER: Carolina Gynnings romantiska midsommar med kungavännen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen