Madeleines och Chris nya drömboende i USA

Kungafamiljen

Här har ni ert drömboende Madeleine och Chris!
Prinsessan och hennes make är på jakt efter nytt boende.
Allt om Kungligt vet var makarna kommer att trivas.

[/caption]

Häromdagen kom nyheten om att Chris O’Neill, 45, och prinsessan Madeleine, 37, nu tvingas flytta. Parets hus ligger ute till försäljning och nu gäller det för paret att hitta ett nytt hem som passar.

[/caption]

Det är flera parametrar som måste uppfyllas för Chris och Madeleine. Först och främst tänker de självfallet på barnen – i den unga familjen står barnen i fokus och att välja ett område som inte är barnvänligt är otänkbart för både Madeleine och Chris.

LÄS MER: Fina bilderna från lille Archies fantastiska dop

En annan viktig del i det hela är kommunikationerna till och från boendet. Både Chris och Madeleine tvingas ofta resa på olika uppdrag och det får inte vara för krångligt att komma till och från flygplatsen.

Säkerheten är en annan aspekt som självfallet måste beaktas. Det kan vara klokt om paret återigen väljer att bo i en gated community men i de ”bättre” områdena i Miami är det oftast inga större problem med kriminalitet.

LÄS MER: Silvias otäcka stalker dömd i hovrätten

Slutligen är det viktigt att området är tämligen privat till sin karaktär, Madeleine och Chris kan inte bo invid ett turiststråk utan familjen måste få möjlighet till avskildhet.

Nu söker prinsessan Madeleine och familjen ett nytt hem i Miami.

Att vara kunglig innebär i sig en oerhörd press och därför det viktigt att man får vara i enskildhet och helt ledig från omvärldens blickar och ihärdiga paparazzi-fotografer när man väl är hemma.

Det finns en mängd trevliga områden i Miami och nedan listar vi några tänkbara alternativ för Chris och Madeleine som uppfyller de ovan beskrivna kriterierna.

LÄS MER: Victorias ljuvliga sommar med barnen

Key Biscayne
Ön strax söder om har ett välförtjänt rykte av att vara vackert. Naturscenerierna i kombination med vackra villor och byggnader skänker Key Biscayne en speciell aura.

Det finns gott om cykelbanor vilken ger en ”resort”-känsla. Området är ovanligt lugnt för att vara i Miami och det finns goda möjligheter att ta ut barnen och njuta av omgivningarna.

I Key Biscayne finns en mängd alternativ av lyxiga villor som skulle passa Madeleine och Chris.




Det som möjligen talar emot att Madeleine och Chris bosätter sig här är det faktum att det bor en stor andel pensionärer i Key Biscayne.

LÄS MER: Prins Charles bjöd in till festlig maskerad

Coral Gabels
Strax söder om Downtown Miami finns den mysiga stadsdelen Coral Gables. Området är en av Miamis äldsta stadsdelar men det finns gott om moderna butiker och bra restauranger här.

Staden grundades redan 1925 och det finns många vackra hus här. Supermodellen Elle MacPherson, 55, bor här i ett hus värderat till 80 miljoner kronor – det hade passat Madeleine och Chris perfekt.

I Coral Gables är tempot lägre än i Miami Beach och det är inte heller lika mycket turister vilket passar prinsessparet perfekt. I närheten finns flera golfbanor i världsklass vilket är perfekt när prins Daniel, 45, kommer och hälsar på.

Området är mycket populärt bland studenter, University of Miami ligger i närheten, och kanske Madeleine vill passa på att plugga lite igen, hon har ju framstående akademiska meriter sedan tidigare från sina studier i Stockholm.

LÄS MER: Máximas vågade modeval

Pinecrest
Pinecrest är ett lugnt och härligt område, strax söder om Coral Gables. Här är medelinkomsten väldigt hög och bland andra förre NBA-stjärnan Lamar Odom, 39, har bott här till helt nyligen.

Prinsessfamiljen har inga planer på att återvända till Sverige.

Områdets centrala men lugna läge är kombinerat med tillgång till bra infrastruktur och det är lätt att ta sig till flygplatserna.

Skolorna i området är mycket bra och området är populärt för unga familjer i karriären.

För Madeleine och Chris skulle det passa perfekt.
– Det är ett lugnt och skönt område men ändå inte sömnigt. Jag och min familj trivs utmärkt här och det vore kul om Madeleine och Chris flyttar hit. Vi lovar att vara goda grannar och ta hand om dem, säger en svensk affärsman med Pinecrest som bas.

LÄS MER: Kungaparet djupt chockade över väninnans tragiska död

Brickell
Brickell vore ett lite oväntat val för Madeleine och Chris. Området ligger precis söder om Miami Downtown och brukar jämföras med Manhattan. Både Chris och Madeleine trivs ju på Manhattan i New York så Brickell skulle kunna vara ett alternativ om det har lite längtan till sina gamla kvarter längre norrut på USA:s östkust.

I Brickell finns många internationella banker samlade och många här arbetar inom finans så ur ett jobbperspektiv skulle det passa ambitiöse Chris perfekt.

LÄS MER: Drottningens frisör visade upp nya pojkvännen 
LÄS MER: Victoria förlorar sin närmaste medarbetare
LÄS MER: Estelles och Oscars sommarlov på Haga slott

[/caption]



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *



Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen