Växande oro för Kates hälsa efter livsförändringen

Utländskt

Livsförändring med problem.
Nu avslöjas sanningen kring prinsessan av Wales hälsa.
Britterna fruktar att Kate Middleton kommer drabbas svårt.

[/caption]

Det har varit en minst sagt omvälvande tid för det brittiska kungahuset. Det känns som det är flera år sedan man hade lite lugn och ro.

[/caption]

Startskottet för all turbulens skedde i samma ögonblick som prins Harry, 38, och Meghan Markle, 41, bestämde sig för att så svekfullt lämna allt.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias hemliga festplaner överraskar

Prinsessan av Wales, Kate, och hennes make, prins William, är mäkta populära på de brittiska öarna. Bild: Jacob King/AP/TT

Det omstridda paret flydde sina kungliga plikter och flyttade istället prompt till Kalifornien i något slags fåfäng jakt på att leva ett filmstjärneliv.

För drottning Elizabeth var det naturligtvis hjärtskärande att se hur hennes barnbarn så svekfullt valde att bara lämna allt för att tillfredsställa sin amerikanska hustrus bortskämda nycker.

Därefter dröjde det inte länge förrän prins Philip avled och drottning Elizabeth drabbades av en tung sorg. Britterna sörjde en gentleman som så troget stått vid sin hustrus sida i alla år.

LÄS MER: Drottning Margrethes nya hälsobesked chockar danskarna

Kate och Williams popularitet har växt sedan prins Harry och Meghan övergav sina kungliga uppdrag. Bild: Paul Edwards/AP/TT
Därefter drabbades landet och hela samväldet när deras magnifika regent avled. Kung Charles, 74, tog farväl av sin mamma och inträdde den roll han tränats för i hela sitt liv.

Nu hade den brittiska kungafamiljen varit väl unt av att äntligen få lite lugn och ro. Då kom nästa smäll.

Prins Harry kom ut med sin snaskiga självbiografi ”Spare” (”Den andre” på svenska).

LÄS MER: Drottning Silvias okända kändisväninna träder fram

Kate har tagit mycket illa vid sig av sin svåger prins Harrys skandalbok där han bland annat hönger ut prins William. Bild: Alastair Grant/AP/TT

I den sensationslystna boken valde den rödlätte prinsen att berätta allt om sina sex- och drogvanor. Men det räckte inte – han valde även att hänga ut sin egen storebror, prins William, 40.

Prins Harry påstår bland annat att hans storebror vid ett tillfälle slagit ner honom i köket till Kensington Palace. Han skriver även förklenade om sin egen far, kung Charles, 74. Boken har väckt ett ramaskri på de brittiska öarna.

För Kate Middleton och hennes familj har alla förändringar blivit omvälvande. När drottning Elizabeth gick bort i höstas fick Kate och William nya titlar. Numera har kungligheterna titlarna prins och prinsessa av Wales.

LÄS MER: Kungen och Silvias hemliga förmögenhet avslöjad

Kate representerar som aldrig förr. Här besöker hon ett rehabiliteringscenter. Bild: Ian Vogler/AP/TT

Det stannar emellertid inte där. Nu väntar en flytt för paret och deras tre barn prins George, 9, prinsessan Charlotte, 7, och prins Louis, 4.

Snart lämnar den unga familjen Kensington Palace i centrala London och flyttar till nya bostaden Adelaide Cottage, en 200 år gammal villa som är granne med Windsor Castle.

Nu får familjen större kontakt med naturen och en möjlighet att röra sig friare på ett helt annat sätt än tidigare. Kring Windsor Castle finns stora strövområden och parker som är avstängda för allmänheten vilket innebär goda möjligheter till rekreation för de kungliga.

LÄS MER: Prins Harry och Meghan vräks från vräkiga lyxhuset

Prins William och hans Kate värnar om sin familj och den engelska monarkin. Bild: Alastair Grant/TT

Det lurar dock en fara med flytten. En hälsofara för prinsessan av Wales.

Enligt Hello Magazine drabbas Kate Middleton ofta av nysningar och snuva under våren, rapporterar Svensk Damtidning.

Det är inte helt konstaterat att prinsessan av Wales lider av pollenallergi, men hennes symptom uppkommer ofta kring vår–och sommar varför man med fog kan anta att det är just pollenallergi hon anfäktas av.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen

Prins William och Kate anländer till den flärdfulla BAFTA-galan. Bild: Chris Jackson/AP/TT

Britterna oroas nu för prinsessan av Wales hälsa. Förhoppningen är att den vackra och stilfulla kungligheten ska få hjälp av läkare för att mildra sina besvär.

Måtte den brittiska kungafamiljen äntligen få en lite lugnare period i sin tillvaro.

LÄS MER: Kungens bäste vän drabbad av svår skelettsjukdom
LÄS MER: Prins Oscars härliga födelsedag med familjen
LÄS MER: Prinsessan Madeleines nya uppdrag i Sverige

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt