Victorias stora sorg – missar fina familjekalaset

Znyheter

En tråkig händelse för kronprinsessan.
Victoria är bedrövad men inser samtidigt att hon inte har något val.
Kungligheten tvingas acceptera situationen som råder.

[/caption]

Nu avslöjas den tunga personliga motgången för kronprinsessan Victoria, 42. Den vackra kungligheten inser dock att coronakrisen måste hanteras korrekt och att hon helt enkelt inte har något val.

[/caption]

När kronprinsessans guddotter Diana Engsäll fyllde 13 år kunde inte Victoria vara där på grund av det kinesiska dödsviruset.

– Idag är ingen vanlig dag utan Dianas födelsedag! Den lilla raringen fyller 13, lite milstolpe ändå, skriver hennes mamma, Victorias barndomsvän Andrea Brodin, 43, på sin blogg, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Hemliga kvinnan som stöttar Madeleine i krisen 

På grund av den rådande coronakrisen kunde Victoria inte komma på sin guddotters kalas. Här syns hon med mamma Andrea Brodin (t.h.) och artisten Miss Li.

Av tradition brukar kronprinsessan Victoria alltid fira sin guddotter som hon månar väldigt mycket om.

För Victoria är det smärtsamt att hon tvingas göra avkall på sina plikter och givet kronprinsessans vänfasta karaktär så smärtar det henne än mer när hon tvingas ställa in engagemang som rör de närmaste och familjen.

LÄS MER: Hovets besked om prinsessan Christinas hälsa

Victoria är nära väninna med Andrea Brodin och var gäst när hon gifte sig med ex-maken Niclas Engsäll utanför Linköping 2003.
Mamma Andrea Brodin, en välbekant inredningsdesigner känd från tv, inser naturligtvis att Victoria måste tänka på säkerheten, speciellt givet det faktum att prins Daniel, 46, ingår i riskgruppen som en följd av att han har en transplanterade njure.

Andrea Brodin bestämde sig, klokt nog, att göra det bästa av födelsedagen för sin älskade dotter.

LÄS MER: Efter kritiken: Hovet försvarar Victorias beslut

Victoria tyckte naturligtvis det var tråkigt men kunde inte göra något annat val på grund av coronakrisen.

– Efter sång och tårta på sängen blev det en snabb frukost och så skola som vanligt. Men ikväll blir vi ett väldigt decimerat gäng som firar. Det är konstiga tider nu. Vi brukar ju vara hela min stora familj som firar och så gärna 1-2 gudföräldrar men nu blir det bara tre gäster. Det är tanken som räknas. På väg mot stan för att fixa lite inför födelsedagsbarnets firande, skriver Andrea Brodin på bloggen.

LÄS MER: Prins Charles egna ord om sin coronasmitta
LÄS MER: Kungen om sitt nya vardagsliv i karantänen
LÄS MER: Drottning Margrethes stora problem med prins Joachim

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter