Britterna jublar: William och Kate tog tunnelbanan till puben

Utländskt

Många tappade hakan.
Helt plötsligt fick överraskade britter syn på prins William och Kate i tunnelbanan.
Prinsparet var på väg till en lokal pub för att dricka några öl.

[/caption]

Det är verkligen inte ofta man stöter på en kunglighet i tunnelbanan. Och om det inträffade skulle man förmodligen gnugga sig i ögonen.

[/caption]

Här hemma i Sverige har prins Daniel, 49, tagit med sig prinsessan Estelle, 11, på en tur i Stockholms t-bana. Förmodligen för att lära dottern om hur vanliga svenskar kan transportera sig till jobbet.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen

Prins William och prinsessan Kate syntes plötsligt i Londons tunnelbana där de fick många britter att tappa halan. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT

Häromdagen var det britternas tur att få kungligt besök.

Helt plötsligt fick de syn på prins William, 40, och prinsessan Kate, 41, i tunnelbanan på Elizabeth Line i centrala London.

Kungligheterna var på väg till till puben Dog & Duck i Soho där de skulle ta några pints och träffa lokala företagare inför kröningen av Williams far kung Charles, 74.

LÄS MER: Kungens sköna revansch efter elaka hånet i Uppsala 

Prinsparet anländer till stationen och får blippa in sig genom entrédörrarna som alla andra. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT
Prins William och Kate åkte tre stationer innan de hoppade av vid Tottenham Court Road där de mötte några minst sagt överraskade London-bor, innan de gick ut vid stationens nya uppgång Dean Street.

Under sin promenad i Soho tog sig William och Kate tid att tala med flera förbipasserande britter, som av en slump plötsligt fick möjlighet att prata med paret en stund på tu man hand.

Folk jublade och applåderade när de fick syn på sina omtyckta kungligheter mitt i stan.

LÄS MER: Kungens krav: Stoppa intima bilden på Victoria och Daniel

Det brittiska prinsparet var på ett strålande humör och passade på att prata med flera överraskande medresenärer. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT

Prinsparets popularitet har skjutit i höjden och makarna är mycket älskade över nationen och hela det brittiska samväldet.

Ofta får prins William, precis som kronprinsessan Victoria, 45, lovord för att han står med båda fötterna på jorden och talar med folk på ”deras sätt”.

Undersökningar visar även att prins Harrys, 38, otaliga attacker från USA mot den brittiska kungafamiljen har gjort prins William ännu mer omtyckt, något som måste gräma hans bittra lillebror.

LÄS MER: Hårda kritiken mot prinsessan Madeleine efter festen i USA

Mitt i rusningen. Prins William och hans Kate på väg till puben Dog & Duck i centrala London. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT

Under tunnelbanefärden hände dock något som fick flera av medresenärerna att dra lite på smilbanden.

Det märktes nämligen vid ett alldeles speciellt tillfälle att prinsessan Kate inte är helt bekant med att färdas under jord, rapporterar Irish Mirror.

Prinsessan ställde sig nämligen till vänster i rulltrappan på väg upp – och inte till höger så att andra kan komma förbi. Ett beteende som är lite av en dödssynd, speciellt under rusningstiden i tunnelbanan.

LÄS MER: Bilderna som Meghan aldrig ville att världen skulle se

Prins William och prinsessan Kates popularitet bara ökar. Engelsmännen gör tummen upp för paret. Bild: Jordan Pettitt/AP/TT

När prinsessan fick reda på misstaget, skrattade hon och ställde sig direkt på rätt sida.

Under besöket i Soho fick Kate rågan om hur ”det känns innan kröningen” nu på lördag.

– Ja, det kommer att bli en hektisk tid. Vi närmar oss dit. Jag känner fortfarande att vi försöker få allt på plats, sa hon glatt.

LÄS MER: Kronprinsessan Victoria chockad av morddrama
LÄS MER: Lennart Ekdahls fula attack på kungen – i direktsänd tv
LÄS MER: Stora oron för Silvias hälsa – Victoria tar över uppdraget

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt