Drottningens överraskande återförening med Meghan

Utländskt

Är det början till en återförening vi ser?
Drottning Elizabeth och Meghan Markle kan vara på väg att gräva ner stridsyxan.
England håller andan.

[/caption]

Meghan Markles, 38, och prins Harrys, 35, svekfulla sorti från det brittiska kungahuset sårade framförallt drottning Elizabeth, 94. Samtidigt vore det under den magnifika drottningens värdighet att visa något utåt – hennes upper lip är lika stiff som någonsin.

[/caption]

Och nu kan faktiskt en förändring till det bättre vara på gång i relationen. Drottning Elizabeth firade häromdagen sin 94:e födelsedag och då kom ett välkommet videosamtal från Los Angeles.

LÄS MER: Det här visste du inte om drottning Elizabeth

Drottning Elizabeth tyckte om Meghan Markle från början sedan har amerikanskan blivit alltmer krånglig.

Det var prins Harry och Meghan som ringde för att gratulera och till sin förnöjelse fick även drottningen se och tala med lille Baby-Archie som snart fyller ett år.

– Harry och Meghan fick sällskap av sin son, Archie, som fyller ett år nästa månad. Drottningen har deltagit i många videosamtal från sin isolering på Windsor de senaste veckorna och pratade med resten av sin familj under födelsedagen, skriver Hello Magazine, rapporterar Svensk Damtidning.

LÄS MER: Harry och Meghans stora corona-överraskning i Hollywood

Meghan Markle har emellanåt haft svårt med den kungliga etiketten. Drottning Elizabeth har dock hela tiden varit storsint.
För drottning Elizabeth har prinsparets turbulenta flytt till Kanada och sedermera USA varit tråkig ur flera perspektiv.

LÄS MER: Så firades prins Alexander på 4-årsdagen

Drottning Elizabeth fick även chansen att tala med lille Baby-Archie på sin födelsedag.

Drottningen har kanske inte så många år kvar och som farmor vore det självfallet underbart att få ta del av lille barnbarnsbarnet Archies uppväxt. Nu är förhoppningen att relationen ska normaliseras så att prinsparet kan återvända till England med jämna mellanrum.

LÄS MER: Victorias nya fokus – över kungliga glamouren

Meghan Markle och prins Harry har återigen hamnat i bråk med den brittiska pressen. En återförening med drottningen skulle kunna hjälpa dem.

Det är ensamt att vara drottning av Storbritannien och Samväldet och för drottning Elizabeth har familjen alltid varit central – tillsammans med sina nära och kära kan monarken förnimma en känsla av ”vanlighet” som annars är svårt att uppbringa under de speciella omständigheter som hon lever.

LÄS MER: Prins Charles privata kock avslöjar allt
LÄS MER: Prinsessan Madeleines stora motgång i hemmet
LÄS MER: Så här lever kungafamiljen under coronakrisen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Utländskt