Ebba von Sydows kollaps efter krisen med maken

Kändisar

Nu är krisen fullständig i familjen.
Först kom smällen när maken fick sparken.
Och nu har den forna kungareportern Ebba von Sydow gått in i väggen.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-05-15

Ebba von Sydow, 38, kan tyckas leva ett privilegierat överklassliv på Öfvre Östermalm i Stockholm. Men även de vackra och framgångsrika kan drabbas av tuffa tider. Just nu är det inte så muntert i våningen i den mest fashionabla stadsdelen i Stockhol

[/caption]

Det började med att Ebba von Sydows make Johan Kleberg, 44, fick sparken som vd för nätbokhandeln Adlibiris, vilket Stoppa Pressarna rapporterat om tidigare.
– Jag och styrelsen har haft olika syn på hur vi ska driva bolaget, sa Johan Kleberg till nättidningen Market.

Ebba von Sydows kollaps efter krisen med maken
Ebba von Sydow med prins Carl Philip under en presentation.

Kort innan han tvingades bort stod det klart att Adlibiris resultat för 2018 var katastrofalt dåligt. Företaget hade förra året en omsättning på 2,25 miljarder kronor men förlusten uppgick till 125 miljoner. Styrelsen fick nog och sparkade Johan Kleberg.
– Som marknaden ser ut, med internationell konkurrens och fler e-handlare så tror jag på ett högt omställningstempo och att vi som bolag vågar ta risker kändes helt avgörande. Men bolagets styrelseordförande Tomas Franzén, 56, har en helt annan syn på det och därför går vi skilda vägar, sa Johan Kleberg till Market.

LÄS MER: Ebba von Sydows uppgång och fall

Sedan dröjde det inte länge förrän nästa smäll drabbade skeppsmäklardottern från Göteborgs yttersta överklass. För en månad sedan rasade Ebba von Sydow ihop – utbränd.
– Jag fick en mindre kollaps. Det har varit en tuff vår och väldigt mycket roligt, vilket jag har, men ibland kan det bli för mycket och för lite återhämtning. Så blev det för mig, jag blev urdålig. Dels av stress, men som det ofta blir fick jag också en virusinfektion, berättar Ebba Kleberg von Sydow i TV4, rapporterar Hänt.

Ebba von Sydows kollaps efter krisen med maken
Ebba von Sydow livnär sig i dag som influencer och gör reklaminlägg på sitt Instagram-konto.
För Ebba von Sydow blev kollapsen en viktig väckarklocka.

LÄS MER: Unika bilden avslöjar: Chris O’Neill har äntligen lärt sig hyfs

– Jag känner ofta att jag grejar det, det ordnar sig, man är en kapabel person som bakar bullar och det är tre barn där… men det tog bara stopp, jag satte mig ner och kände mig svimfärdig. Jag var på väg under en dag i full fart mot möten, men jag kunde inte ens ta upp telefonen. Jag kände mig kallsvettig och kände ”jag kommer inte ens härifrån”, berättar Ebba.

Ebba von Sydow, som tvingades bort som programledare på TV4, livnär sig i dag som influencer och postar regelbundet köpta reklaminlägg för olika företag på sin Instagram-sida.

LÄS MER: Jill Johnsons svåra livskris efter skilsmässan
LÄS MER: Oron växer efter drottning Silvias hälsobesked
LÄS MER: Rod Stewarts skamfyllda vädjan till Britt Ekland

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter