Efter hårda kritiken: Här stöttar prins Daniel sin älskade Victoria

Kungafamiljen

Kronprinsessan Victoria fick nyligen stark kritik.
Efter sin påsksemester är hon tillbaka på jobbet.
Och nu visar prins Daniel sitt stora stöd för hustrun offentligt.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2023-04-20

Kronprinsessan Victoria, 45, fick skarp kritik i samband med påsken – en högtid som är mycket viktigt för många svenskar, inte minst alla de med en stark kristen tro.

[/caption]

Till skillnad mot kungaparet skickade Victoria och hennes familj ingen påskhälsning som hade betytt så mycket, inte minst för alla ensamma, sjuka och äldre runt om i landet.

LÄS MER: Kungens gripande ord om den svåra smärtan i själen

Kronprinsessan Victoria valde att inte skicka någon påskhälsning till svenskarna, något hon röner kritik för. Bild: Pontus Lundahl/TT

Reaktionerna på att kronprinsessan Victoria istället valde att gå under jorden blev kraftiga.

Många blev helt enkelt ledsna och besvikna över att Victoria inte skänkte dem en liten tanke under den betydelsefulla högtiden.

– Jag tycker det är hemskt tråkigt och har suttit här och väntat hela helgen nu och så händer ingenting. Jag tycker faktiskt Victoria sviker oss. Men hon har väl fullt upp med sitt kan tänkas, vi är väl inte så viktiga längre, suckade en läsare som hörde av sig till Allt om Kungligt.

LÄS MER: Prins Daniel i sorg – förlorar kvinnan som betydde allt

Efter sin mystiska påskledighet syns kronprinsessan Victoria åter i offentligheten med prins Daniel. Bild: Pontus Lundahl/TT
Men varför skedde då detta klavertramp?

Hur kunde Victoria, som normalt är så älskvärd och omtänksam mot alla, sjabbla bort ett så betydelsefullt meddelande under de viktiga dagarna då Jesus liv och kärlek till alla står i fokus.

Experter på kungafamiljen menar att den troligaste förklaringen är att Victoria och hennes familj var på en semester och inte ville röja var de befann sig.

LÄS MER: Madeleines och Chris otäcka koppling till tunga droger

Här besöker kronprinsessan Victoria och prins Daniel Åre business forum. Bild: Pontus Lundahl/TT

Det har bland annat talats om att kronprinsessfamiljen befann sig på en lyxig ö i Västindien dit de reste tillsammans med en svensk och välkänd miljardärsfamilj.

Dessa uppgifter är dock en klen tröst för alla de runt om i landet som högaktar kungafamiljen.

Nu är kronprinsessan Victoria tillbaka och efter kritiken får hon nu stöd på sina uppdrag av prins Daniel, 49, som följer med henne på resa.

LÄS MER: Stora oron för drottning Silvia – Victoria tar över uppdraget

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel fick inga frågor om sitt mystiska påskbeteende. Här poserar de med Marita Ljung. landshövding i Jämtlands län. Bild: Pontus Lundahl/TT

Under dagen var kronprinsessparet i Jämtland på besök där de besökte Åre business forum i sällskap av landshövdingen Marita Ljung, 60.

Tyvärr ställdes inga frågor till kungligheterna om vad de egentligen gjorde i påsk?

Eller vad som var så viktigt att Victoria och Daniel glömde av den efterlängtade påskhälsningen till alla som satt och väntade under hela storhelgen?

LÄS MER: Meghan Markles fräcka diss mot drottning Elizabeth
LÄS MER: Carl Philips märkliga tystnad med Sofia väcker frågor
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria chockad av morddrama

[/caption]
Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen