Carl Philips märkliga tystnad med Sofia väcker frågor

Kungafamiljen

Måtte allt stå rätt till.
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är som uppslukade av jorden.
Makarnas mystiska tystnad förvånar många.

[/caption]

Prins Carl Philip, 43, och prinsessan Sofia, 38, har genom åren tett sig som det mest harmoniska paret av samtliga kungabarn.

[/caption]

Det talades mycket om att kronprinsessan Victoria, 45, och prins Daniel, 49, hade en kris i äktenskap ifjol. Ett tag var det så illa att en skilsmässa ska ha varit ytterst nära förestående och hela landets media flockades därför vid Solna tingsrätt för att invänta handlingarna.

LÄS MER: Anställd på hovet talar ut om Victoria och Daniel

Inte likt dem alls. Varför är det så tyst kring prins Carl Philip och prinsessan Sofia är det många som undrar. Bild: Pontus Lundahl/TT

Till slut blev det ingen skilsmässa. Varför separationen avblåstes vet vi inte, vi får bara vara oändligt tacksamma över att kronprinsessparet än i dag håller samman.

För prinsessan Madeleine, 40, och maken Chris O’Neill, 48, har tillvaron inte alltid varit helt enkel. I somras var amerikanen mystisk försvunnen i långa perioder och enligt uppgift hade paret ett uppslitande gräl i samband med ett restaurangbesök.

Under all turbulens inom kungafamiljen har prinsparet alltid varit stabila. Det har strålat av lycka om prins Carl Philip och hans älskade hustru.

LÄS MER: Stora oron för Silvias hälsa – Victoria tar över uppdraget

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia verkar ha gått under jorden. Bild: Fredrik Sandberg/TT
Nyligen köpte paret en fäbod i Älvdalen, inte långt från prinsessan Sofias föräldrahem.

Kungen och drottningen har firat påsk i Storlien, där man sedan länge har en stuga. Före påsk som gav kung Carl Gustaf, 76, intryck av att prins Carl Philip och hans familj skulle vara på plats – precis som förra året.

– Vi åker till Storlien med delar av familjen, sa kungen till SVT Jämtland förra veckan.

LÄS MER: Meghan Markles fräcka diss mot drottning Elizabeth

Prinsessan Sofia är en av våra absolut mest älskade kungligheter. Bild: TT

Frågan är dock om prinsparet varit där. Varken Carl Philip eller Sofia har givit sig tillkänna på sociala medier – de brukar vara tämligen frikostiga med att dela med sig av sitt härliga familjeliv.

Nu är det dock helt tyst och en viss oro kan skönjas bland undersåtarna.

Vi får innerligen hoppas att inget har gått snett utan att man haft en härlig ledighet under påsken som ju är en så fin högtid, oavsett om man är kunglig eller ej.

LÄS MER: Victoria och Daniels mystiska hemlighetsmakeri i påsk

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias popularitet bara ökar. Nu hoppas många på att de snart ska visa sig igen. Bild: TT

Prinsessan Madeleine har skickat en fin hälsning från Florida med sina tre barn på en härlig bild.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har det varit tyst ifrån – de uppges vara på en lyxsemester i Västindien och det är fullt begripligt att man önskar vara lite privat med det.

Tystnaden från prins Carl Philip och prinsessan Sofia är dock inget som vi vant oss vi varför deras frånvaro väcker frågor.

LÄS MER: Svensk kungaexpert skriver drottning Camillas memoarer
LÄS MER: Prins Harry riskerar förlora allt efter kung Charles nya beslut
LÄS MER: Kungens krav: Stoppa intima bilden på Victoria och Daniel

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Kungafamiljen