Prins Harrys riskerar förlora allt efter kung Charles nya beslut

Utländskt

Måttet börjar bli rågat.
Nu talas på allvar att prins Harry ska bli av med sin kungliga titel
Prins Charles är hjärtligt trött på sin ohängde son.

[/caption]

Det är ingen måtta på sveken från prins Harry, 38. Allting började efter att han blev tillsammans med amerikanskan Meghan Markle, 41.

[/caption]

Till en början tedde sig allt så bra. Paret var uppenbart förälskade och bröllopet blev både romantiskt och storslaget.

LÄS MER: Anställd på hovet talar ut om Victoria och prins Daniel

Prins Harry och Meghan har skämt ut sig gång på gång. Nu kan deras respektlösa beteende få konsekvenser. Bild: TT

Orostecknen fanns dock där redan då – Meghan Markle rapporteras ha varit så elak mot hertiginnan Kate, 41, att hon började gråta.

Skådespelerskan, med en B-karriär i Hollywood, var även otrevlig och orimligt krävande mot hovpersonalen. Signalerna om att något inte stod rätt till blev fler och fler – till slut kom det stora sveket.

Prins Harry och hans bittra hustru lämnade plötsligt de brittiska öarna och svek sina kungliga plikter. Under sina sista år i livet tvingades drottning Elizabeth bevittna hur hennes rödlätta barnbarn smet och istället valde att bosätta sig i USA.

LÄS MER: Blixtskilsmässan som chockar kungafamiljen

Många är av uppfattningen att det är Meghan Markle som förvridit huvudet på prins Harry. Bild: TT
Det räckte emellertid inte med att prinsparet övergav sina plikter. Sveket skulle bli större än så.

Det dröjde inte länge förrän paret gav välbetalda intervjuer där man spydde galla på det brittiska kungahuset. När man inte trodde det kunde bli värre så attackerade prins Harry sin egen far och storebror i sin självbiografi ”Spare” (”Den andre” på svenska”).

Han såg till att få rejält betalt dock – prins Harry fick 500 miljoner kronor för att peka ut prins William, 40, som våldsam och kung Charles, 74, som en elak och tondöv person.

LÄS MER: Stora oron för Silvias hälsa – Victoria tar över uppdraget

Prins Harrys olika utspel och anklagelser, bland annat om prins Harry, gör att allt fler medlemmar i den brittiska kungafamiljen vill dra in hans kungliga titlar. Bild: TT.

Prinsen kan dock ha gått för långt – alldeles för långt. Nu uppges att högt uppsatta familjemedlemmar i det brittiska kungahuset diskuterar möjligheten att frånta prins Harry och hertiginnan Meghan sina kungliga titlar.

Det är kungaexperten Robert Jobson, 59, som i sin kommande bok ”Our King: Charles III” hävdar att hovet på allvar överväger att se till att den svekfulle prinsen blir av med sina kungliga titlar, rapporterar Daily Mail, skriver Expressen.

Kung Charles, som tog beslutet att vräka prinsparet från deras engelska bostad, uppges dock inte vara redo för att ta ifrån sin son prinstiteln. Den nyblivne konungen beskrivs hysa en ”trofast kärlek till sin son” som inte förändrats trots Harrys svekfulla uppträdande.

LÄS MER: Kungens krav: Stoppa intima bilden på Victoria och Daniel

Enligt uppgift är det kung Charles som fortfarande tycker det är för tidigt att agera mot prins Harry. Bild: Peter Nicholls/AP/TT

Inom det brittiska hovet är det helt klart vems fel den uppkomna situationen är – man skojar till och med om att prins Harry har drabbats av ”Stockholmssyndromet” och att Meghan Markle har tagit honom som gisslan.

Skämt eller ej, det råder ingen tvekan om att alla problem började efter att prins Harry träffat den bortskämda och krävande amerikanskan.

LÄS MER: Meghan Markles fräcka diss mot drottning Elizabeth
LÄS MER: Victoria och Daniels mystiska hemlighetsmakeri i påsk
LÄS MER: Prinsessan Madeleines nära vän i ny fräck skandal

[/caption]

Senaste nyheter

Mer om Utländskt