Efter sjukhus-ryktet: Meghan bryter tystnaden

Znyheter

Meghan Markle fördes enligt uppgift akut till sjukhus i Santa Barbara.
Alla trodde det var en tidig födsel på gång – men inga kommentarer gavs.
Nu bryter hertiginnan plötsligt tystnaden.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2021-05-05

Det var sajten New Idea som släppte bomben. Meghan, 39, var på sjukhus, förmodligen för att föda sitt andra barn, en dotter. Men sedan blev det tyst. Inga nyheter om vad som hänt. Kanske var det en stor säkerhetsåtgärd. Så sent som i somras fick hon missfall.

[/caption]

Det var under hösten som Meghan själv gick ut med den stora tragedin att hertigparet mist sitt barn. Hon beskrev det tydligt i en krönika som publicerades i The New York Times.

Den tråkiga incidenten ägde rum i barnrummet när hon skulle byta på lille Archie. Meghan fick så våldsamma värkar att hon ramlade ihop med sonen i knäet.

LÄS MER: Meghan Markle akut förd till sjukhus – läget är ovisst

Det är sajten New Idea som publicerar uppgiften om att den gravida Meghan plötsligt fördes till sjukhus i Santa Barbara.

Väl på sjukhus konstaterade man att hon fått missfall. Turligt nog blev hon gravid igen och bär nu på en flicka som ska födas i sommar. Nyheten droppade hon under den beryktade intervjun med Oprah Winfrey, 67.

Uppståndelsen blev därför stor när New Idea publicerade sina uppgifter. Meghan ska ha transporteras i en svart van till sjukhuset. Ett rykte eller sanning? Om det debatterar nu hovexperter världen över.  Tystnaden från det kungliga paret efter att nyheten exploderat över världen är i alla fall märklig.

Om uppgiften skulle ha varit felaktig hade hertigparet med stor sannolikhet dementerat tidningens uppgifter. De för sedan en längre tid tillbaka ett krig mot de anglosaxiska tabloiderna som de menar far med osanning.

LÄS MER: Intrång hos drottningen – inkräktare gripen av polis

Meghan har öppet berättat hur hon fick missfall och om den stora trösten från prins Harry.
Men nu väljer Meghan istället att fokusera på girlpower i sina  sociala medier. I ett nytt inlägg via parets stiftelse Archewell peppar hon tonårstjejer i ämnen om psykisk ohälsa och rasism. Hon uppmanar tjejerna att slåss för rättvisa.

Kvinnors rättigheter är en av de stora frågorna som Meghan har engagerat sig i på senare tid.

LÄS MER: Kungens stora glädje – nu avslöjas hemliga presenten

Prins Harry och Meghan lämnade den engelska kungafamiljen och bor nu i Los Angeles.

Frågan är dock hur mycket officiella åtaganden Meghan kan åta sig den närmaste tiden.

Hennes höggravida mage tyder på att hon kan föda när som, men enligt uppgift är den lilla flickan beräknad till skiftet juni/juli. Själv fyller Meghan 40 år i augusti så det finns mycket att fira.

Men först väntar Archies födelsedag nu på torsdag då han blir 2 år och på söndag firas dessutom Mors dag.

När Meghans och Harrys dotter kommer till världen blir hon nummer åtta i tronföljden och petar därmed ner prins Andrew, 61, till nia.

LÄS MER: Kronprinsessan Victorias efterlängtade comeback
LÄS MER: Kates och Williams fantastiska kärlekssaga
LÄS MER: Prins Harrys överraskande comeback – utan Meghan

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter