Estelle och Leonore – två små prinsessor i skilda världar

Znyheter

De är båda svenska prinsessor och bästa vänner men deras liv ter sig helt annorlunda.
Estelle går i kungaskola samtidigt som Leonore busar runt i Florida.
Framtiden för tjejerna kommer att se helt annorlunda ut.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 42, och prins Daniels, 46, äldsta dotter Estelle, 7, har under hela sin uppväxt varit mediabevakad. En roll som hon verkar älska.

[/caption]

Nu har hennes andra termin i första klass börjat som för vilken annan 7-åring som helst. Men Estelle går inte bara i en skola utan två

LÄS MER: Victorias och Sofias gemensamma designkamp

Prinsessan Estelle skolas nu in i rollen som drottning efter sin mamma Victoria.

Den kungliga inskolningen har nu tagit fart på riktigt. Mamma Victoria har introducerat den lilla prinsessan genom besök på bland annat Bernadottebiblioteket och Kungliga Husgerådskammaren.

På andra sidan Atlanten bor kronprinsessans syster Madeleine, 37, med sin familj.

Hon har valt att inte berätta för sina tre barn att familjen är kunglig. Frågan är om inte lilla Leonore, 5, och Nicolas, 4, ändå har förstått att det är något lite speciellt med både mamma och pappa.

Med sitt säte i Florida kan familjen helt ostört gå till parken och prinsessan Leonore, 5, kan obekymrad gunga utan att störas av paparazzi-fotografer.

LÄS MER: Kungabarnens kusin skiljer sig från toppmodellen

Prinsessan Estelle är e vetgirig liten tjej.
Prinsessan Madeleines inställning är, som hon själv säger i tidningen Mama, att vänta med att berätta om familjens bakgrund.

­– Om barnen undra får man förklara för dem men till dess är vi som vilken annan familj som helst här.

Prinsessan Leonore lever att annat liv med mamma Madeleine i Florida.

Jämför vi prinsessan Estelle med prinsessan Leonore är förvisso tjejerna uppfostrade i samma privilegierade miljö men är ändå helt olika som individer.

Leonores mamma Madeleine har alltid varit en hästtjej och kanske var det naturliga att dottern skulle avla just det intresset.

LÄS MER: H&M-miljardären Nisse Thams hemliga lyxliv med kändisdottern

Prinsessan Leonore har mycket spring i benen vilket ibland kan ställa till det lite för mamma och pappa. Som här under ett finkalas på slottet.

Men nu har istället kusinen Estelle tagit vid. Med egna hästen, Viktor, som bor i hovstallet, har hon visat på stor talang för ridning.

Och även om Leonore gärna besöker hovstallet, där familjen bor när de är i Stockholm, brinner hon mest för dans. Som vi har sett flera gånger så har den lilla tjejen svårt att sitta still och på balettskolan går det undan när hon gör sina små piruetter.

Kronprinsessan Victoria med Estelle under födelsedagsfirandet i Borgholm 2019

Kusiner i all ära. En sak är säker; när Estelle och Leonore växer upp kommer det ske under helt annorlunda villkor. Estelle ska fostras till landets framtida regent och för Leonore, som inte längre tillhör kungahuset, väntar förmodligen en fortsatt spännande uppväxt i utlandet.

LÄS MER: Prinsessan Sofia vänder blad och ser nya möjligheter
LÄS MER: Kronprinsessan bär Prada – se Victorias nya exklusiva stil
LÄS MER: Ari Behn hittades död i hemmet av livvakterna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter