Eva O'Neill visar upp glammiga galagarderoben

Modekoll

En riktig smällkaramell.
Eva O’Neill sprider glans på kalasen med sina vackra klänningar och outfits.
Chris mamma är en stilfull kvinna som är expert på att mingla på internationella cocktailpartyn.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-08-30

Det har tveklöst blivit lite mer vågat och stylat på de kungliga kalsen sedan Eva O’Neill tog de första stegen in på röda mattan och direkt in i kungafamiljen.

[/caption]

Sudet-tyskans garderob innehåller mängder av vackra galaklänningar, kreationer och spännande modeplagg. Eva O’Neill bär gärna välsvarvade klänningar med slits som synliggör hennes snygga ben. Väldigt elegant, men även lite vågat och utmärkande.

LÄS MER: Märtha Louise i gips efter dramatisk ridolycka

Nedan publicerar vi några exempel på Eva O’Neills vackra kreationer som vi blivit särskilt förtjusta i.

När kungen firade sina 70 år på Stockholm slott fick vi se Eva O’Neill i den här vackra klänningen.

Slits på klänningarna har blivit något av ett signum för Eva O’Neill.
Eva O’Neill passar mycket bra i svart som gör henne extra elegant. Vita handskar och den matchande pälsjackan ger ett exklusivt intryck. De snygga skorna med stilettklackar passar perfekt.

Eva O’Neill älskar att mingla och ta ut svängarna. Här syns hon på en premiär i New York klädd i en svart moderiktig smoking som närmast gör ett maskulint intryck med sina skarpa axlar. Så snyggt; som en kvinnlig James Bond. Och frisyren är den hetaste vi sett på Eva på mycket länge. Den stilige vännen heter Scott Snyder.

Här syns Eva O’Neill i en betydligt mildare kreation. Den ärmlösa och beiga klänningen är som gjord för Eva. Hon bar den fina kreationen 2016 på Salzburg Festival i Österrike.

Eva O’Neill bär gärna plagg med starka färger som får henne att lysa lite extra. Som här på prins Nicolas dop 2015. Den här fina blåa kappan är vi extra förtjusta i. Och den matchande hatten, inspirerad av en båtmössa, gillar vi skarpt.

Eva O’Neill stil kan kännetecknas som internationell. Den här gula kappan i uniformsstil med hög ficka och den turbanliknande huvudbonaden får oss att tänka på den klassiska storfilmen ”Lawrence of Arabia”. Hon bar den udda men mycket trevliga outfiten under prinsessan Leonores dop 2014.

Eva O’Neill är snygg i hatt. Här i vitt med matchande kappa med breda slag. Den korta kjolen och de vita handskarna gör att intrycket blir både modernt och klassiskt på en och samma gång.

Vi avslutar med en favorit här på redaktionen. Eva O’Neill ser som tagen ut från ”The Great Gatsby” i den här läckra 30-tals-kreationen. Vi kan riktig se hur Chris mamma sveper en Dry Martini för att sedan dansa charleston på ett av borden i festsalen. Sällskapet på bilden heter Walter Polz.

LÄS MER: Mysiga pussbilden på Victoria och pappa kungen
LÄS MER: Eva O’Neill avslöjar hemligheten för Silvia
LÄS MER: Drottning Silvia spred värma på ”De gamlas dag”

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Modekoll