Eva O'Neill har landat på Öland – avslöjar hemligheten för Silvia

Kändisar

Eva O’Neill är i Sverige och på Öland där hon träffar sina älskade barnbarn.
Det blir en hel veckas besök hos Chris och Madeleine och på programmet står en rad spännande aktiviteter.
Och så avslöjar hon hemligheter för Silvia.

[/caption]

En sån rolig nyhet! Den alltid så eleganta societetsdamen Eva O’Neill är på Öland och hälsar på sonen Chris O’Neill, 45, och prinsessan Madeleine, 37.

[/caption]

Eva O’Neill, som normalt bor i London, kommer stanna en hel vecka i den svenska sommarvärmen, rapporterar Svensk Dam som också skriver att hon tänker umgås en hel del med sina söta små barnbarn.

Med Eva O’Neill blir det inte tråkigt en sekund.

LÄS MER: Vi avslöjar: Kronprinsessan Victorias nya hemliga lyxbåt

Eva O’Neills besök är ett välkommet inslag i den annars så slumrande semestertillvaron för kungafamiljen. När Eva gör entré blir det alltid fart och fläkt och Chris mamma är mäkta omtyckt av kungaparet, där kungen uppges vara extra förtjust. Det har till och med rapporterats om hur han gärna tar en liten sängfösare med Eva på sena kvällskvisten innan han kryper ner i sänghalmen hos drottningen.

Drottning Silvia och Eva O’Neill kommer mycket väl överens.
Eva O’Neill är ingen lammunge när det kommer till att föra sig i fina kretsar då hon mest hela livet har umgåtts med finadel och andra stekare runt om i Europa. Så hon lär inte har några som helst problem med att umgås med kungafamiljen under avslappnade former på Sollidens slott.

LÄS MER: Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso

När Chris mamma är på besök blir det aldrig tråkigt en sekund. Under morgonkaffet, som på Öland intas på verandan, sägs det att Eva och Silvia entusiastiskt brukar gå igenom händelseutvecklingen i internationella skvallertidningar. Damerna, som blir på fnissigt humör, talar då enbart livligt på tyska när man tisslar och tasslar om diverse skandaler och romanser. Dessutom brukar Eva avslöja hemligheter från sitt spännande societetsliv som ännu inte nått media. Det är något som drottningen uppskattar mycket.

Kungen har också ett gott öga till Eva O’Neill. Ibland tar de en sängfösare tillsammans.

Vi vågar oss också på en gissning att Eva kommer tillbringa mycket tid i solstolen då hon gärna vill bättra på brännan inför den kommande hösten. För Eva är utseendet viktigt och det har tagit henne långt under livets märkliga berg- och dalbana.

LÄS MER: Vi avslöjar: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

Eva O’Neill har också en mycket omtänksam sida och har alltid ställt upp för sina barn. När Chris och Madeleine exempelvis bodde i New York, långt borta från prinsessans barndomshem och föräldrarna hemma i Stockholm, var det Eva som fungerade som ett viktigt och välkommet extrastöd till familjen.

Nu får Chris O’Neill gott om tid med sin mamma.

Nu blir det lata dagar i solen och den som är allra gladast över att få se Eva O’Neill igen är naturligtvis sonen Chris. Han har haft en tuff vår med mycket slitsamt arbete och att på tu man hand få promenera med sin mor på Alvaret och tala om livets spörsmål måste kännas alldeles fantastiskt.

LÄS MER: Drottning Margrethe helt övergiven av barnen
LÄS MER: Madeleines bästis visar upp runda babymagen
LÄS MER: Hemligheten bakom den kungliga mascaran

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter