Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso

Znyheter

Prins Daniel kunde inte hålla sig.
Han var tvungen att berätta för Benjamin Ingrosso om känslorna.
Nu avslöjas relationen mellan kungligheten och sångaren.

[/caption]

Av: Emma Andersson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-07-23

SVT sände ”Victoria-konserten” och det var uppenbart att hela kungafamiljen var imponerade av den duktige sångaren och entertainern. Nu framkommer att självaste prins Daniel, 45, avgivit en kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso efter konserten.

[/caption]

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens, 51, och Sofia Wistams, 53, populära podcast ”Wahlgren och Wistam” avslöjas vad som skedde bakom kulisserna efter den uppskattade konserten.

Prins Daniel och Estelle diggade förtjust med i Benjamin Ingrossos hits.

Det börjar med att Pernilla Wahlgren berättar om hur stolt hon är över sin son som uppträdde inför de kungliga. Sofia Wistam konstaterar då:
– Estelle satt och sjöng med och kunde texten, säger Sofia Wistam.

LÄS MER: Vi avslöjar: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

För tv-tittarna var det alldeles uppenbart att den unga prinsessan är mycket förtjust i Benjamin Ingrosso. Plötsligt avslöjar Pernilla att hennes son fick en riktig kärleksförklaring av prins Daniel efter att lamporna slocknat och sändningen var över.

Benjamin och prinsen, som är mer än dubbelt så gammal som den talangfulle och bildsköne sångaren, stod tätt intill varandra efteråt och pratade lågmält men intensivt om sina intryck efter den lyckade konserten. Pernilla avslöjar nu vad som sades mellan den ungen mannen och den varsamme prinsen:
– Prins Daniel kom fram till Benjamin efteråt och berättade; ”vi lyssnar på dig hela tiden hemma och Estelle kan låtarna”, berömde Daniel Benjamin som tog till sig de fina orden.

LÄS MER: Här stöttas prinsessan Madeleine i djupa sorgen

Benjamin blev så pirrig av prinsens komplimanger att han var tvungen att berätta för sin mamma om prinsens känslor för honom.

Benjamin Ingrosso är en sång och dansman av rang.
Och det är inte bara prinsessan Estelle, 7, och resten av kungafamiljen som berördes av Benjamins talang, intensiva utstrålning och scennärvaro.
– Det var ett bra framträdande och Benjamin sjöng en jättesorglig ballad som gjorde att man började gråta, säger Pernilla Wahlgren i podcasten.

Prinsessan Estelle har en imponerande bredd i sin musiksmak. Nyligen var hon på Metallicas konsert på Ullevi i Göteborg. Ett besök som blev omstritt då barn under 13 år egentligen inte fick närvara vid metalbandets konsert av hälsoskäl med tanke på barns känsliga hörsel.

LÄS MER: Prins Daniels dyrbara klockmiss – riskerar en årslön

En utredning av miljöförvaltningen i Göteborg startades efter de kungligas närvaro på Ullevi och frågan väckte mycken upprördhet då ”vanliga” människor nekades medan de kungliga kom glidande i en gräddfil.

Prinsessan Estelle är en stor fan av Benjamin Ingrosso.

Konsertbesöket skedde på prinsessan Estelles initiativ då den unga kungligheten är ett stort fan av Metallica och hon har till och med träffat de tuffa rockartisterna från Los Angeles tidigare.

LÄS MER: Mette-Marits fina sommar med familjen
LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets badsemester på Franska rivieran
LÄS MER: Prins Harrys första kärleksval: Pippa Middleton

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter