Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

Znyheter

Från en ö till en annan.
Allt om Kungligt kan avslöja att Carl Philip och Sofia är på Gotland.
Och det sportiga prinsparet tränar självfallet under semestern.

[/caption]

Prins Carl Philip, 40, och prinsessan Sofia, 34, strålade som vanligt under Victoriadagen på Öland. Det vackra prinsparet, som är en sådan prydnad för vårt svenska kungahus, stal nästan rampljuset för födelsedagsbarnet kronprinsessan Victoria, 42.

[/caption]

Publiken vid idrottsplatsen i Borgholm drog efter andan när de såg den vackra prinsessan och den stilige prinsen anlända i kvällssolen.

LÄS MER: Prins Harrys första kärleksval: Pippa Middleton

Prinsessan var klädd i en knälång omlottklänning med ljusblått Paisleymönster från svenska designern Malin Andrén som har det populära och framgångsrika klädmärket By Malina, till klänningen bar Sofia ett par somriga kilklackskandaler.

Allt om Kungligt kan avslöja att prins Carl Philip och Sofia tillbringar semestern på Gotland.

Prinsen bar en ljus sommarkostym och till det en ljusblå skjorta, randig slips och ett par välputsade ljusbruna skor med synliga sömmar.

Paret har njutit av ledigheten på Solliden tillsammans med övriga kungafamiljen och extra festligt för Carl Philip är han återigen fått träffa prinsessan Madeleines, 37, make Chris O’Neill, 45.

LÄS MER: Carl Philips och Sofias tråkiga kärleksfiasko

Prinsen är mycket förtjust i den skojfriske amerikanen och tillsammans brukar de bägge busa till det och arrangera olika practical jokes till kungens stora förtjusning. Det händer att de lurar drottning Silvia, 75, med olika upptåg som får kungen att brista ut i ett av sina berömda gapflabb.

Men även om prinsparet har det skönt och mysigt på Öland så kan man som familj vilja ha lite egentid och nu kan Allt om Kungligt avslöja att Carl Philip och Sofia har rest till Gotland för lite härligt sommarmys.

LÄS MER: Så förförde shamanen Märtha Louise i New York

Vår utsände träffade det sportiga prinsparet under en morgonjogg häromdagen. Det vältränade prinsparet var ute vid 08.30 på morgonen och sprang på Visborgsslätt strax söder om Visby och precis norr om Kneippbyn som är ett populärt utlfyktsmål för barnfamiljer. Där finns både camping, vattenland och framför allt Pippi Långstrumps Villa Villerkulla.

Prinsparet sprang på ett nedlagt skjutfält invid det numera återuppståndna och flyttade regementet P18. Skjutfältet ligger strålande vackert invid havet och på en hög klint med magnifik utsikt.

Exakt här, på den här fina grusvägen, såg vårt ögonvittne Carl Philip och Sofia komma joggande.
Dessutom ligger skjutfältet nära en minnessten för prins Carl Philips anfader Oscar I och inte långt därifrån ligger Leva Kungslador som är ett stenugnsbageri, restaurang, café och gårdsbutik med en vacker trädgård. Kanske paret åt frukost där efter löpturen?

LÄS MER: Bild-Extra: Här stöttas prinsessan Madeleine i djupa sorgen

Prinsessan Sofia sprang i svarta tights, en svart t-shirt och en svart keps. Hon hade hörlurar på sig och även prinsen hade en keps på huvudet.
– Man kunde verkligen se att de njöt av den vackra naturen och omgivningarna, samtidigt höll de ett bra tempo och såg målmedvetna ut. Jag noterade att de inte hade några livvakter med sig, säger Allt om Kungligts ögonvittne.

Vårt vackra prinspar under firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag.

Det nedlagda skjutfältet har vackra små vägar, både över lite kargt kalkstenslandskap men där finns även slingor med prunkande gröna löv som omger stigarna.

Carl Philips och Sofias närvaro på Gotland sammanfaller med den berömda ”Stockholmsveckan” i Visby då tusentals ungdomar vallfärdar till ön för att festa.

LÄS MER: Bästa bilderna på Victoria från födelsedagen

Nu tror vi inte att det var just därför prinsen och prinsessan valde den vackra ön som turistmål men å andra sidan finns ju talesättet att ”ränderna aldrig går ur”. De bägge har ju en historik av att rumla runt på nattklubbar, vi glömmer aldrig den där romantiska juli-natten på Pepe’s Bodega i Båstad för tio år sedan när de unga tu träffades.

LÄS MER: SVT-profilens stora babylycka med kungavännen
LÄS MER: Mette-Marits fina sommar med familjen
LÄS MER: Madeleines bästis visar upp runda babymagen

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter