SVT-profilens stora babylycka med kungavännen

Znyheter

Välkommen till världen!
SVT-programledaren Carolina Neurath har fått en dotter tillsammans med kungabarnens kompis Niclas Engsäll.
Esther ska den lilla flickan heta.

[/caption]

Av: Johan Persson | Bilder: TT | Publicerad: 2019-07-20

Carolina Neurath, 33, blev känd som avslöjande journalist i Svenska Dagbladet och hon har bland annat skrivit en uppmärksammad bok om HQ-affären. Sedermera värvades hon till SVT:s ”Morgonstudion” och hon är även skönlitterär författare som har givit ut flera romaner.

[/caption]

Hon är även en känd profil i kretsarna kring prinsessan Madeleine, 37, och rör sig vant i societeten. Nu har Carolina Neurath återigen blivit mamma.
– Esther är här och firar i detta nu ett dygn – med lite mer sömn, skriver Carolina Neurath på Instagram, rapporterar Expressen.

Carolina Neurath visar upp sin söta dotter Esther på Instagram.

Hon och maken Niclas Engsäll, 43, som är vän med kungabarnen, har sedan tidigare dottern Judith, 5, som nu har fått en lillasyster.

LÄS MER: Prinsessan Madeleines bästis visar upp babymagen

I april avslöjade Carolina Neurath att hon och maken återigen skulle bli föräldrar och att få barn var något som hon tyckte var bättre än väntat första gången det skedde.
– Innan du får barn får du höra så mycket negativt om att du aldrig mer kommer att få sova. Vår dotter har sovit om nätterna sedan hon var liten, vilket jag är tacksam för. För mig har det också varit en filosofi att jag inte anpassar hela mitt liv efter henne, utan hon får hänga med och hon har blivit världens mest sociala och roliga unge. Själv var jag skitjobbig som barn. Jag hade extremt mycket energi och det har i och för sig Judith också en dos av, har Carolina Neurath sagt tidigare till Expressen.

Niclas Engsäll och Carolina Neurath på kändiskalas.
LÄS MER: Bild-Extra: Mette-Marits fina sommar med hela familjen

Allt om Kungligt ber att få gratulera till den nya bebisen och vi avser fira med en liten prinsessbakelse och en mango-smoothie från Tösses konditori på Östermalm i Stockholm.

LÄS MER: Prins Daniels dyrbara klockmiss – riskerar en årslön
LÄS MER: Carl Philips och Sofias tråkiga kärleksfiasko
LÄS MER: Chris O’Neills specialuppdrag för kungafamiljen på Öland

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter