Kronprinsessan Victorias nya hemliga lyxbåt

Znyheter

Skepp O’hoj!
Victoria har blivit med båt.
Allt om Kungligt kan avslöja att kronprinsessan köpt en exklusiv motorbåt som passar perfekt för barnfamiljer.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 42, och prins Daniel, 45, njuter just nu av sommarledighet på Sollidens slott på Öland. Efter en arbetsintensiv vår med massor av resande laddar den unga familjen batterierna på sommarslottet som Victoria är så förtjust i.

[/caption]

Och nu har familjen slagit på stort och bestämt att man vill tillbringa mer tid på havet.

LÄS MER: Vi avslöjar: Carl Philips och Sofias romantiska Gotlandsresa

Häromdagen for hela kronprinsessfamiljen till Göteborg för att köpa båt och man slog till på en riktigt lyxskuta. Enligt uppgifter till Allt om Kungligt valde kungligheterna den praktiska och snygga motorbåten Nimbus 365 Coupé på tio meter som är perfekt för barnfamiljer.

Victoria och Daniel har besökt Göteborg där de hämtade sin nya motorbåt.

Prislappen då? Ja, runt 4 miljoner kronor kostar den läckra sjöfarkosten som är prisad för sin funktionella design. Båten är perfekt för familjer och livsnjutare som vill åka långt och bo bekvämt.

Båten har ett modernt formspråk med spänstiga linjer, tillverkaren har dock valt funktion före design.

Interiört kan Victoria och familjen njuta av en gedigen kvalitet där den mörka mahognyn skapar en skön kontrast till de lackade ljusa ytorna och ger en varm känsla. Båten har två kabiner fördelat på ”owners cabin” och ”guest cabin” med gemensam toalett.

LÄS MER: Prins Daniels kärleksförklaring till Benjamin Ingrosso

Ombord färdas passagerarna kungligt. Kabinerna har tygbeklädda skott i ljust material som dämpar ljud. LED-belysningen i båten är väl genomtänkt och skapar trivsel samtidigt som den är funktionell.

Kronnprinsessfamiljen slog till på en riktig lyxbåt; en Nimbus 365 Coupé för 4 miljoner kronor.
Den integrerade ventilationen ger en väsentlig skillnad på cirkulation och luftkvalitet, perfekt för Daniel så att han kan andas lättare. Prinsen har ju varit lite krasslig under våren och försommaren så det var förmodligen ett krav.

Nimbus 365 Coupé är 3,50 meter bred och väger 6,3 ton. Båten är anpassad för att ta max åtta personer och ombord finns kojplatser för 6 personer. Kanske blir det en premiärtur med prinsessan Madeleine, 37, och maken Chris, 45, där sällskapet avnjuter kräftor och snaps i solnedgången vid Kalmarsund?

I den rymliga kabyssen finns det gott om rum för Estelle och Oscar att leka.

Victoria och Daniel kan göra härliga dagsutflykter eller tuffa hem med båten mot Haga slott. Uppe i salongen är utrymmet maximerat och upplevs som ljust och luftigt.

Salongen har ett stort glastak som ger generöst med ljusinsläpp, vilket är perfekt om prinsessan Estelle, 7, vill sitta och jobba med läxor från exklusiva privatskolan Campus Manilla.

LÄS MER: Drottning Margrethe helt övergiven av barnen

Taket har två stora öppningsbara takluckor (elektriska som tillval) med integrerat solskydd. Salongen har flera stora rena och plana ytor men känns ändå ombonad så att lille prins Oscar, 3, kan tumla runt, kanske med en liten mjuk boll?

Efter att kronprinsessfamiljen hämtat båten i Göteborg åt man lunch på Långedrags Värdshus där de kanske provade dagens Sommarspecial som är en fiskrätt för 199 kronor?

I en av hytterna kan prins Daniel vila och sträcka ut sig efter middagen.

Eller så unnade man sig att välja i á la carte-menyn där prins Daniel kunde mumsa i sig en Skagen som serveras på rågbröd toppad med löjrom och picklad rödlök samt dillvinaigrette och krispig örtsallad.

LÄS MER: Bild-Extra: Kungaparets härliga badsemester på Franska rivieran

För kronprinsessan fanns möjlighet att fira båtköpet med en halstrad torskrygg med gräddkokta sommarkantareller med spenat och vitlök, citronsmörsås med löjrom och dill, variation på fänkål samt potatis- och selleriterrine smaksatt med timjan, citron och parmesan för 355 kronor.

En sån skuta! Tänk vad mycket skoj Victoria och familjen kommer ha med lyxbåten.

Mycket pengar för en lunch kan tyckas men båten av den modell som kungligheterna uppges ha slagit till på går ju på omkring fyra miljoner kronor så i sammanhanget måste torskryggen ses som tämligen billig.

Prinsessan Estelle och prins Oscar kunde välja fritt i barnmenyn och vi dristar oss till att gissa på att det blev Husets köttbullar med mosad potatis, gräddsås samt äkta lingonsylt. Efteråt kanske de små kungligheterna fick festa till det med Husets vaniljglass med chokladsås och bär.

Victoria och Daniel lär få en fantastisk sommar med barnen på den nya båten.

Nu väntar härliga båtfärder för familjen med sin nyinköpta lyxbåt och Allt om Kungligt ber att få gratulera till inköpet. Redaktionen firar kronprinsessans båtfrossa med lite sill och en nubbe till lunchen på prinsessan Lillians gamla favoritrestaurang Ulla Winbladh på Kungliga Djurgården i Stockholm.

LÄS MER: Madeleines bästis visar upp runda babymagen
LÄS MER: Silvia och Madeleine tog farväl av nära väninnan
LÄS MER: Prins Harrys första kärleksval: Pippa Middleton

[/caption]One thought on “Kronprinsessan Victorias nya hemliga lyxbåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter