Hovets besked: Victoria och Daniel missar kungliga festen

Znyheter

En sån härlig tillställning!
Den 15 maj ska danske prins Christian konfirmeras.
Men varken kronprinsessan Victoria och prins Daniel ska medverka.

[/caption]

Prins Christian, 15, ska äntligen konfirmeras. Förra året satte pandemin käppar i hjulet. I år kan dock äntligen konfirmationen genomföras. Men antalet deltagare är satt till 25 stycken då vi lever i den otäcka pandemin.

[/caption]

Kronprinsessan Victoria, 43, och prins Daniel, 47, har därför tyvärr fått tacka nej till  konfirmationen i Fredensborgs slottskyrka.

LÄS MER: Nya bilderna på Mette-Marit: så mår hon idag

Prins Christian är en stilig yngling som blir allt mer lik sin far. Nu ska han konfirmeras.

Prins Christians mamma, kronprinsessan Mary, 49, och Victoria har en nära relation. Victoria är dessutom gudmor till Christian. Men än en gång kommer säkerheten först.

– Kronprinsessan Victoria skulle ha velat delta i prins Christians konfirmation. Men i och med pandemin har dess kungliga höghet tyvärr inte möjlighet att vara närvarande vid hennes gudbarns konfirmation, skriver Johan Tegel, 37, från hovet i ett mejl till danska Se och Hör rapporterar Svensk Dam.

LÄS MER: Efter sjukhus-ryktet: Meghan bryter tystnaden

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kan dessvärre inte närvara under prins Christians stora dag.
Tyvärr har även det norska kungahuset fått lov att avböja. Visserligen verkar åtminstone kronprinsessan Mette-Marit, 47, vara vaccinerad, men det råder en stor försiktighet och de norska kungligheterna vill också ta det säkra före det osäkra.

– Med hänvisning till din begäran kan jag konstatera att ingen från den norska kungafamiljen kommer vara närvarande vid hans kungliga höghets konfirmation, har det norska kungahusets biträdande kommunikationschef Sven Gj. Gjeruldsen sagt till Billed-Bladet.

LÄS MER: Prins Harrys oväntade comeback utan Meghan
LÄS MER: Drottning Silvia och Madeleine äntligen återförenade
LÄS MER: Kates och Williams fantastiska kärlekssaga

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter