Drottning Silvia och Madeleine äntligen återförenade

Znyheter

Precis innan kungens födelsedag så hände det.
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia återförenades.
Anledningen var deras gemensamma hjärtefråga Childhood.

[/caption]

Så ljuvligt att se dem sida vid sida igen. Det har varit riktigt tyst kring prinsessan Madeleine, 38, under isoleringen i Florida där hon och familjen bor. Men nu när både Madeleine och maken Chris O’Neill, 46, fått sina första vaccinationsdoser kan prinsessan börja planera för en hemkomst.

[/caption]

Dock blev det inte till hennes far, kung Carl Gustafs, 75, födelsedag som ägde rum under dagen.

Det var tidigare i veckan som mötet med Childhood hölls. Där deltog drottning Silvia, 77, och prinsessan Madeleine, 38, digitalt i ett möte om familjecentret Philisa Abafazi Bethu i Kapstaden, vilket är ett av flera som får stöd av World Childhood Foundation.

LÄS MER: Drottning Elizabeths comeback efter begravningen

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia har inte setts på länge, men nu deltog de i ett digitalt möte tillsammans.

Under mötet talade kungligheterna med dess grundare Lucinda Evans, 49. Lucindas verksamhet hjälper övergivna barn, misshandlade kvinnor och barn som utsatts för sexuella övergrepp.

Det var trevligt att se drottningen och Madeleine på uppdrag igen, men det dröjer nog ett tag innan de kan träffas på riktigt.

Prinsessan Madeleine missar dessvärre firandet av sin pappa kungen, som det sägs att även flera av barnbarnen ska vara med på.

LÄS MER: Så rika är de europeiska kungahusen – hela listan

Det var under ett digitalt möte om ett familjecenter i Kapstaden som drottning Silvia och prinsessan Madeleine medverkade.
– Prinsessan Madeleine kommer att kunna närvara digitalt, men hon har inte möjlighet att resa hem, säger hovets informationschef Margareta Thorgren, 57, till Svensk Dam.

Men nu när Madeleine har blivit vaccinerad dröjer det säkert inte länge innan hon kan återvända hem. Drömmen för henne är att få möta kungafamiljen under försommaren. Enligt prinsessan är det tiden då Sverige är som vackrast.

LÄS MER: Kungen avslöjar – detta är det bästa jag vet
LÄS MER: Märkliga tystnaden kring Madeleine
LÄS MER: Drottning Silvias fina vårtecken skänker glädje

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter