Drottning Elizabeths comeback efter begravningen

Znyheter

Sorgen är stor men plikten kallar.
Nu är drottning Elizabeth tillbaka i kunglig tjänst.
Och den engelska regenten bjöd på ett härligt leende.

[/caption]

I veckan genomförde drottning Elizabeth, 95, två officiella möten. Mötena var digitala men vi fick se en leende drottning i ljusblå, blommig klänning och det klassiska pärlhalsbandet runt halsen. Vilken underbar syn och folk var inte sena med att lyckönska på digitala medier.

[/caption]

– Jag är så stolt över hennes majestät. Hon gör alltid sin plikt med ett leende på läpparna, till och med under tuffa tider, skriver en följare på Instagram.

– Det förvånar mig alltid hur vacker och full av livskraft drottningen är. Hon är helt fantastisk! skriver en annan på Instagram.

LÄS MER: Kungen avslöjar – detta är det bästa jag vet!

Drottning Elizabeth går med tunga steg in till begravningen för prins Philip.

De virtuella mötena ägde rum via länk från Windsor Castle. Det hade då gått tio dagar sedan hon begravde sin man. En man hon varit gift med i över 73 år. Uppdragen var att hälsa två nya ambassadörer välkomna, den ena för Elfenbenskusten och den andra för Lettland.

Drottningen har minst sagt haft en tuff start på året. Hennes man blev åter sjuk och fick lov att vistas på sjukhus i en månad. Under den tiden genomgick han en hjärtoperation. Tyvärr blev det för mycket för prinsen som efter hemkomst avled i stillhet.

LÄS MER: Galen kvinna tog sig in i prins Andrews privata hem

Drottning Elizabeth är tillbaka på jobbet igen.
Före det såg prins Harry, 36, och hans Meghan, 39, till att vända upp och ner på hela det brittiska kungahuset med bland annat falska påståenden. Inget som gynnar en hjärtsjuk 99-årig farfar.

Efter allt det skulle drottning Elizabeth fylla 95 år. Men det var mitt i sorgperioden så födelsedagsfirandet skedde diskret inom familjen. Men korrekt som hon är skickade hon ett meddelande till folket.

– Vi är djupt rörda och fortsätter att påminnas om vilket otroligt stor påverkan Philip har haft på otaliga människor under sitt liv, skrev drottningen.

LÄS MER: Kungens hemliga önskan inför födelsedagen
LÄS MER: Prins Harrys svek mot drottningen på födelsedagen
LÄS MER: Drottning Silvias fina vårtecken skänker glädje

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter