Prins Harrys svek mot drottningen på födelsedagen

Znyheter

Britterna är chockade.
Istället för att stanna en dag extra och fira sin älskade farmor, drottning Elizabeth, valde prins Harry att flyga hem till sin Meghan.
Bilderna på kungligheten när han landar på Los Angeles avslöjar det stora sveket.

[/caption]

När prins Harry, 36, inte flög hem direkt efter sin farfars begravning trodde de flesta att han skulle vara med och fira drottning Elizabeths födelsedag. I dag fyller hon 95 år, men redan i går landade sonsonen på amerikansk mark. Anledningen uppges vara prins Harrys ”tighta schema”. Men vad skulle en extra dag göra för skillnad?

[/caption]

Enligt The Sun sågs hertigen av Sussex stiga ur ett American Airlines-plan under tisdagen. Efter begravningen av prins Philip ska han haft ett två timmar långt möte med sin far Charles, 72, bror William, 38, och Kate, 39. Mötet hölls på Frogmore Cottage, där Harry har bott under sin vistelse i England.

LÄS MER: Prins Harrys brev till sin far – i hopp om försoning

Prins Harry var tvungen att åka hem till Storbritannien för att delta i begravningen för prins Philip.

I och med drottning Elizabeths födelsedag var många britter övertygade om att prins Harry skulle stanna och fira sin farmor.

Men icke.

Under sin korta vistelse i England gick en vecka åt  att sitta i karantän, men att han inte valde att stanna  ytterligare ett dygn för att hedra drottningen upprör nu engelsmännen.

LÄS MER: Drottning Silvias härliga vårtecken skänker glädje

Drottning Elizabeths make prins Philip är borta. Efter begravningen ägde hennes 95-årsdag rum.
Prins Harry ansåg att det var viktigare att åka hem till sin gravida fru, Meghan, 39, (som föder först i sommar) och sonen Archie som snart fyller två år än att hylla sin älskade farmor.

Prinsen ska ha svängt in på deras gård i Montecito vid 16-tiden i går, tisdag. Nu väntar en tio dagar lång karantän i deras hem.

LÄS MER: Prins Williams starka markering mot Harry

Prins Harry valde att åka hem till USA istället för att stanna på sin farmors födelsedag.

Det var i mars förra året som prins Harry och Meghan valde att kliva ur kungahuset och avsäga sig sina plikter. Sedan dess har han inte satt sin fot på engelsk mark förrän nu.

Och det kommer nog dröja ännu längre innan han återvänder igen. Harry valde bort sin farmors 95-årsdag och prioriterade att åka hem endast en dag före.

Det säger rätt mycket om Megxit-paret – som alltid går sin egen väg.

LÄS MER: Drottning Elizabeth i tårar – gripande farväl av prins Philip
LÄS MER: Prinsessan Eugenies fina hyllning till prins Philip
LÄS MER: Kungens val förändrar hela prins Julians framtid

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter

Mer om Znyheter