Prins Williams starka markering mot Harry

Znyheter

Så landsteg äntligen prins Harry i England efter ett års vistelse utomlands.
Att tro att kungafamiljen glädjande skulle ta emot honom hade bara varit naivt.
Och så blev det inte.

[/caption]

Av: Josephine Edelskog | Bilder: TT | Publicerad: 2021-04-19

Harrys enda orsak till att behöva återvända var att hans älskade farfar, prins Philip, avled. Att Meghan, 39, skulle följa med var otänkbart. Efter den ödesdigra Oprah-intervjun bör hon inte sätta sin fot på brittisk mark på mycket länge.

[/caption]

Som sig bör skulle bröderna, prins William, 38, och prins Harry, 36, gå jämte varandra i kortegen. Men där gick gränsen för William.

LÄS MER: Prins Philips begravning – brittiska kungafamiljen i sorg

Prins Harry var tvungen att åka hem till Storbritannien för att delta i begravningen för prins Philip.

Prins Williams ultimatum var att låta deras kusin Peter Philips, 43, gå mellan prinsarna. Redan där en tydlig markering.

Harry kändes sammanbiten och rörd. Kanske kunde man ana en sorg, inte bara för tillställningen. Han insåg säkerligen den soppa han och Meghan ställt till med. Troligtvis fanns ånger då han mer eller mindre förlorat sin älskade kungafamilj.

LÄS MER: Drottning Elizabeth i tårar – gripande farväl av prins Philip

Prins William och Prins Harry gick med stort avstånd mellan varandra när deras farfar fördes till sista vilan.
Prinsessan Anne, 70, prins Edward, 57, och hans fru Sophie, 56, ska ha ignorerat prins Harry sedan han landade i Storbritannien för en vecka sedan och under hela begravningen, enligt en källa till Daily Mail.

– Så som de andra ser det finns det en stark känsla av beskyddarinstinkt mot drottningen och motvilja mot Harry. Det finns lite sympati för honom efter vad han och Meghan sa hos Oprah, 67, säger källan.

LÄS MER: Victorias fruktan för barnen – nu sätter hon ner foten

Drottning Elizabeth var inte road av Meghan Markles rasistanklagelser.

Den enda som välkomnade Harry var prins Andrew, 61. Han som ironiskt nog också fått kliva åt sidan i samband med inblandningen i pedofilhärvan med Jeffrey Epstein.

Harrys farbror kunde säkerligen till viss del känna igen sig. Dessutom var prins Andrews ex-fru Fergie, 61, inte ens välkommen på begravningen, ett beslut som togs av prins Philip innan han avled.

LÄS MER: Därför portas Fergie på prins Philips begravning

Känslorna mellan prins Harry och prins William beskrivs som mycket kyliga.

Efter begravningen sågs Harry och William småprata lite. Men om det var mera ett kallprat får tiden visa. Frågan är nu om prins Harry kommer att  att flyga hem till USA eller om han väljer att stanna.

Anledningen till att han skulle välja att stanna är att drottningen fyller 95 år i veckan. Han har suttit i karantän och får nu vistas utomhus i England. Utgången återstå att se. Men kungafamiljens förtroende har han förstört, kanske för alltid.

LÄS MER: Prinsessan Eugenies fina hyllning till prins Philip
LÄS MER: Prins Christians super-exklusiva liv på distans
LÄS MER: Silvias nya look hyllas av experterna

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Senaste nyheter

Mer om Znyheter