James Bonds stackars änka paff – blåst på 30 miljoner

Kändisar

Tur för bedragaren att James Bond är död.
Roger Moores änka, som var en god väninna till prinsessan Lilian, har blivit lurad på över 30 miljoner kronor.
Nu är hon satt under ekonomiskt förmyndarskap.

[/caption]

Roger Moore blev legendarisk i sin roll som James Bond på 1970- och 80-talet. Den engelska aktören som slog igenom redan på 60-talet som ”Helgonet” förde framför allt in humor i serien om den brittiske agenten med rätt att döda.

[/caption]

Roger Moores ögonbryn blev berömda genom hans förmåga att utrycka både humor och ironi med dem. Och efter den tuffe och lite buttre Sean Connery, 88, förde engelsmannen in en ny dimension i filmserien.

Roger Moore spelade James Bond i sju filmer. Här syns han med Barbara Bach i ”Älskade spion” 1977.

Roger Moore och hans hustru var under många år goda vänner till prinsessan Lilian och när hon gick bort 2013 reste paret till Sverige för att vara med på begravningen.

LÄS MER: Bild-Extra: Victorias vackra succé på Polarprisgalan

Fyra år senare, 2017, lämnade även den berömde 007-skådisen jordelivet och för hans änka; dansk-svenska Kristina ”Kiki” Tholstrup, 78, blev det ett riktigt tungt år. Inom tolv månader miste hon både maken och sin dotter Christina Knudsen som bara blev 47 år.

Roger Moore och hans hustru Kiki var goda vänner till prinsessan Lilian. Här syns de på krogen Ulla Winbladh i Stockholm.
Nu misstänks James Bonds änka har blivit utnyttjad på över 30 miljoner av en dansk advokat. Kristina Tholstrup fick tips om att låta advokaten hantera hennes tillgångar av ett par utlandsdanskar som hon och Roger Moore kände sedan tidigare.

LÄS MER: Mona Sahlins mystiska privatliv – utan maken Bo

Advokaten såg bland annat till att Kristina Tholstrup förde över motsvarande cirka 5,7 miljoner svenska kronor till utlandsdanskarna som ”tack för deras vänskap”, skriver Ekstrabladet, rapporterar Expressen.

När prinsessan Lilian gick bort var Roger Moore och hustrun med på begravningen.

Advokaten har även fört över cirka 27 miljoner kronor till en fond baserad på Nya Zeeland: Freja Trust. Fondens syfte och av vem den kontrolleras har inte gått att utröna och nu fruktar James Bonds änka att de pengarna är borta för alltid.

LÄS MER: Märtha Louises shaman-pojkvän talar ut om sin manlige älskare

Nu har en domstol i Monaco beslutat att Kristina Tholstrup ska sättas under ekonomiskt förmyndarskap.

LÄS MER: Babylycka för prinsessan Madeleines bästis
LÄS MER: Experten: Så mycket är Chris O’Neills lyxiga klocka värd
LÄS MER: Meghan Markles storslagna comeback vid hovet

[/caption]Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *Senaste nyheter